Изплуваха СРАМНИ ТАЙНИ за Барекови - кандидат-земеделецът на Доган и жена му забъркани в изневери, сводници и СПА клуб за "масажи" (ПИКАНТНИ ПОДРОБНОСТИ)

Епицентър

Изплуваха СРАМНИ ТАЙНИ за Барекови - кандидат-земеделецът на Доган и жена му забъркани в изневери, сводници и СПА клуб за "масажи" (ПИКАНТНИ ПОДРОБНОСТИ)

241832
преди 5 часа
Изплуваха СРАМНИ ТАЙНИ за Барекови - кандидат-земеделецът на Доган и жена му забъркани в изневери, сводници и СПА клуб за масажи (ПИКАНТНИ ПОДРОБНОСТИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Един от най-оборотните клиенти на жива плът Николай Бареков щурмува за пореден път Народното събрание. Извън политическото житие-битие, личният живот на бившия евродепутат е повече от пикантен. 

препоръчано

Когато в края на август дерибеите на Ахмед Доган обградиха сарая му в "Бояна", Бареков бе този, който оглави протеста. Плътно до него бе и жена му - Мария Календерска, в ролята на оператор на живите включвания в социалната мрежа.

Оказва се, че любимата на Бареков има доста пикантно минало. Агенти от столичния ъндърграунд издават, че кандидат-земеделецът на Доган за известен период от време е споделял изгората си с крупен строителен бос и свой адаш, който по онова време й е бил шеф. 

Това потвърждава и благоевградският сайт "Топ Преса", познаващ изтънко мръсните потайности на своите съграждани, сред които е и половинката на Бареков.

Според градската легенда Бареков среща Календерска в съмнителен столичен бардак в подлез в центъра на София, маскиран като "СПА-клуб за масажи".

В онзи момент собственик на мястото е маститият благоевградски строител, а Календерска освен негова фаворитка, била и сред най-оборотните "масажистки".

Неин бивш колега от СПА центъра споделя, че от обикновена сервитьорка Календерска се е издигнала до управител на заведението, благодарение на особено топлите си отношения с баровеца, които тя самата разпалила.

Преди време дори се говореше, че "масажният център" е предлагал нестандартни услуги за платежоспособни господа и именно Календерска е тази, която ги организирала. Сред най-тачените и редовни клиенти пък бил не друг, а именно Бареков, който по онова време беше женен за красивата и изискана пловдивчанка Евгения.

Слабият му ангел обаче набързо го тласнал в обятията на Мария, без на настоящия кандидат за депутат на Доган да му пука дали преди него Календерска не се е отбивала и в обятията на шефа си, и на други господа.

Че тънкият занаят е в кръвта на жената на Бареков свидетелства и фактът, че още на невръстните 14 години е била "изнасилена", както тя самата обичала да се хвали преди време. Обаче онова, което отказвала да споделя пред широката общественост е "малката" подробност, че извършителят е първият й сводник, за когото отказала да работи, предпочитайки самосиндикално да прибира парсата от загорели македонски шофьори и местни гангстери.

Най-вероятно славното й минало е причина още и още тя да яде пердах от Николай Бареков, нищо че му роди няколко деца, напълня и вече го играе примерна отчаяна съпруга.

Проваленият тв-водещ трудно преглъщал факта, че в битието му на кандидат-депутат от Догановата партия е принуден да приема финансови подаяния от бившия си баджанак, който сега разкешва за дерибеите, гаврят се запознати със срамната му биография.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена в деня за размисъл - в Раците бушуват агресия и емоция, Съдбата поднася изненади на Девите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена в деня за размисъл - в Раците бушуват агресия и емоция, Съдбата поднася изненади на Девите
ПИК TV x
Проф. Георги Рачев пред ПИК TV с ЕКСПРЕСНА ПРОГНОЗА: Времето в неделя ще е толкова хубаво, че не може да служи като оправдание за негласуване Проф. Георги Рачев пред ПИК TV с ЕКСПРЕСНА ПРОГНОЗА: Времето в неделя ще е толкова хубаво, че не може да служи като оправдание за негласуване
ново
Днес: 84
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК