ИЗПРЕВАРВАЩО В ПИК: ГЕРБ вероятно ще се откаже да опрощава данъците на мюфтийството!

Политика

ИЗПРЕВАРВАЩО В ПИК: ГЕРБ вероятно ще се откаже да опрощава данъците на мюфтийството!

78718
на 13.03.2019
ИЗПРЕВАРВАЩО В ПИК: ГЕРБ вероятно ще се откаже да опрощава данъците на мюфтийството!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

В най-висшите кръгове на ГЕРБ текат усилени консултации относно скандалното решение да се отменят данъците на мюфтийството.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

От вчера надделявало мнението, че спорната точка от Закона за вероизповеданията трябва да бъде оттеглена заради небивалата обществена реакция, научи ексклузивно ПИК.

Коалиционният партньор в управлението Волен Сидеров вече призова в интервю за ПИК Цветан Цветанов да се откаже от идеята, която трябва да бъде приета на второ четене в парламента до петък.

На същата позиция са и останалите от "Обединени патриоти". Според Валери Симеонов става дума за сделка между Бойко Борисов и Ахмед Доган.

Прогнозата на депутати от ГЕРБ е, че в най-близко време опрощаването на данъците, внесено по предложение на финансовия министър Владислав Горанов, ще бъде анулирано.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ В ПИК TV! Приключиха лидерите на ППДБ с ТОВА ИЗКАЗВАНЕ в парламента (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ В ПИК TV! Приключиха лидерите на ППДБ с ТОВА ИЗКАЗВАНЕ в парламента (ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК