Изпускат язовир "Копринка"

Региони

Изпускат язовир "Копринка"

14024
на 16.05.2023
Изпускат язовир Копринка
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Днес, 16-и май 2023 г., от язовир "Копринка" контролирано е предвидено изпускане на 67,4 куб.м./сек. вода във времето между 09,00 и 16,00 ч., съобщават от Община Казанлък.

препоръчано

Дейността е част от пролетния годишен тефхнически преглед на водното съоръжение и е съгласувана с месечния график на Министерството на околната среда и водите за ползване на водите на комплексните и значими язовири през месец май 2023 г.

Информация за предстоящото изпускане на вода е подадена от предприятие „Язовори и каскади“, язовирен район „Копринка“ към Национална електрическа компания ЕАД.

Предупреждението се отнася за населените места и обекти, разположени в близост до терасата на река Тунджа.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 55
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК