ИЗПУСНА СЕ! Денков потвърди бомбата на ПИК за срещата в девическия манастир за съставяне на правителство - ИТН и "Възраждане" крещят "оставка" (ВИДЕО)

Епицентър

ИЗПУСНА СЕ! Денков потвърди бомбата на ПИК за срещата в девическия манастир за съставяне на правителство - ИТН и "Възраждане" крещят "оставка" (ВИДЕО)

203836
на 09.09.2023
ИЗПУСНА СЕ! Денков потвърди бомбата на ПИК за срещата в девическия манастир за съставяне на правителство - ИТН и Възраждане крещят оставка (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Министър-председателят Николай Денков беше изслушан от депутатите в 49-ото Народно събрание относно наводненията по Южното Черноморие, взели четири жертви.

препоръчано

Изслушването в зала породи обичайните спорове между управляващи и опозиция. Депутатите от ИТН и "Възраждане" обвиниха премиера, че е сламен човек, след като не знае за неформалните срещи за съставяне на правителство, включително и за тази между Кирил Петков, Асен Василев и Бойко Борисов, която се е състояла в Самоковския девически манастир.

В опит да отговори на обвиненията Денков се изпусна и с половин уста призна, че такава среща наистина е имало. "Да припомня един исторически факт. Не е исторически, но е факт. Бях номиниран за министър-председател преди срещата в манастира", заяви премиерът, а народните представители от ИТН и "Възраждане" започнаха да ръкопляскат и да подвикват: "Значи е имало среща". Секунди по-късно започнаха и скандирания "Оставка, оставка."

Припомняме, че ПИК съобщи далеч преди всички за срещата, която се е провела в Самоковския манастир. Още през май, преди да бъде гласувано редовното правителство, медията ни разкри, че Борисов и Петков са се виждали в Светата обител.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 58
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК