Израелската армия потвърди смъртта на отвлечена от ХАМАС

Близък изток

Израелската армия потвърди смъртта на отвлечена от ХАМАС

13081
на 14.11.2023
Израелската армия потвърди смъртта на отвлечена от ХАМАС
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Израелската армия потвърди, че жена, заснета във видео, публикувано от палестинската групировка ХАМАС, е мъртва. Кадрите се появиха в канал на бойците в социалните медии и се твърдеше, че израелка, държана за заложник в Ивицата Газа, е била убита при въздушен удар на военните на еврейската държава, предава американският телевизионен канал CNN, цитиран от "Фокус".

препоръчано

Израелските отбранителни сили идентифицираха жертвата като войник от редиците им. Името й е Ноа Марчиано.

"Тя бе повишена от чин редник в чин ефрейтор след смъртта си. Израелските отбранителни сили споделят скръбта на семейството“, се казва в изявлението на военните.

Клипът, който е с дължина малко повече от минута, се появи в понеделник вечерта в канала Telegram на бригадите "Ал Касам“, военното крило на ХАМАС.

През по-голямата част от клипа жената говори в камерата и чете кратко изявление. Тя дава подробности за баща си и майка си, родния си град и личната си карта. Споделя, че е на 19 години.

След изреченото изявление, видеото показва тяло на жена, и се казва, че тя е загинали при израелски въздушен удар на 9 ноември.

В кратко изявление късно в понеделник на израелските сили поясниха, че представител на армията е посетил дома на семейството, за да ги информира за видеото.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ПИК TV: Депутатите препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО ПИК TV: Депутатите препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО
ново
Днес: 35
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК