Израелската полиция застреляла палестинец, извършил нападение в Ерусалим

СВЕТЪТ ДНЕС

Израелската полиция застреляла палестинец, извършил нападение в Ерусалим

6964
на 19.09.2018
 Израелската полиция застреляла палестинец, извършил нападение в Ерусалим
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Палестински мъж е застрелян във вторник от израелската полиция, която съобщи, че се е опитал да намушка юдейски поклонник близо до Дамаската порта край Стария град по време на празника Йом Кипур, най-свещения ден в еврейския календар, предава Reuters, цитира Фокус.
Говорител на полицията заяви, че нападателят е бил „неутрализиран“. Свидетели съобщават, че полицията е отцепило улицата, където тялото е лежало на земята, покрито с чаршаф.
Говорителят допълни, че нападателят е бил 26-годишен палестинец от Каландия в Западния бряг и че присъствието му в Йерусалим е било незаконно поради забраната за влизане на палестинците по време на еврейските празници.
„Полицията е идентифицирала нападателя, който е тичал към еврейски поклонник и се е опитала да го повали на земята. Той е продължил да тича към полицията, размахвайки остър предмет“, съобщава полицейският говорител.
Палестинските свидетели заявиха, че са видели млад мъж, бягащ, преследван от полицията, която е открила огън.

препоръчано

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Везните обмислят раздяла, Лъвовете пълнят портфейла ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Везните обмислят раздяла, Лъвовете пълнят портфейла
ПИК TV x
ПИК TV! Борисов: Ние не ходим по паркингите да взимаме пари, съдебната система да решава за Ибрямов. Готвят уйдурма с машините (ВИДЕО) ПИК TV! Борисов: Ние не ходим по паркингите да взимаме пари, съдебната система да решава за Ибрямов. Готвят уйдурма с машините (ВИДЕО)
ново
Днес: 91
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК