Израелски удар уби 10 палестинци в училище в Газа

СВЕТЪТ ДНЕС

Израелски удар уби 10 палестинци в училище в Газа

10118
на 03.08.2024
Израелски удар уби 10 палестинци в училище в Газа
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Най-малко 10 палестинци са убити при израелски удар по училище в град Газа, в което са приютени разселени хора, съобщи „Хамас“.

препоръчано

Израелски удар срещу къща в град Рафах уби шест души, съобщиха здравните власти в Газа. Най-малко 31 палестинци са убити в Ивицата Газа днес. Това твърди Здравното министерство на Газа, което не разделя данните за убити мирни жители и бойци.

Израелските сили за отбрана твърдят, че техни войски са унищожили бойци и инфраструктура на „Хамас“ в Рафах, както и на друга места в анклава.

Най-малко 39 000 палестинци са убити при израелската военна операция в Газа. Офанзивата бе предприета в отговор на нападението на „Хамас“ на 7 октомври, при което 1200 души бяха убити, а 250 взети за заложници, според израелски оценки, припомня Ройтерс.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК