Израел обяви, че са елиминирани 17 000 палестински бойци в Газа

Близък изток

Израел обяви, че са елиминирани 17 000 палестински бойци в Газа

13013
на 15.08.2024
Израел обяви, че са елиминирани 17 000 палестински бойци в Газа
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Говорителят на израелските въоръжени сили Даниел Хагари заяви, че военните са елиминирани повече от 17 000 палестински бойци в Газа от началото на войната, предаде Ройтерс.

препоръчано

Въоръжените сили отказаха да уточнят дали терминът "елиминирани" се отнася единствено за убити бойци, или в него се включват и заловените, и ранените.

Един палестинец беше убит, а друг тежко ранен, след като еврейски заселници откриха стрелба по тях в района на град Калкилия на Западния бряг, съобщи палестинското Здравно министерство.

Въоръжени заселници нападнали село в района и стреляли с бойни патрони по мирни жители, предаде палестинската агенция УАФА.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК