Израел продължава атаките срещу цели на "Хизбула" в Ливан

Близък изток

Израел продължава атаките срещу цели на "Хизбула" в Ливан

7589
преди 17 часа
Израел продължава атаките срещу цели на Хизбула в Ливан
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Израелските въоръжени сили продължават атаките срещу цели на "Хизбула" в околностите на ливанската столица Бейрут.

препоръчано

Взривове отекнаха тази нощ край международното летище в Бейрут, което се намира в близост до квартал "Дахия", известен като бастион на шиитската организация. Израелските военни издадоха разпореждане за евакуация на конкретни сгради в южните предградия. От ливанското министерство на транспорта потвърдиха по-късно за нанесен израелски удар в близост до летището. Междувременно израелските въоръжени сили наредиха хората от 20 градове и села да се евакуират.

37 души са били убити и над 150 ранени в Ливан през последното денонощие, по данни на здравните власти.

Израелските военни съобщиха, че са ликвидирали ръководителя на мрежата на "Хамас" в град Тулкарем на Западния бряг. Според палестинското министерство на здравеопазването при операцията са били убити най-малко 18 палестници.

Израелският представител в ООН Дани Данон заяви, че вариантите за контра удар в отговор на иранския ракетен обстрел са много. Той посочи, че Иран е уязвим и това е добре известно на ръководителите му.

Съветът за сигурност на ООН изрази пълната си подкрепа за генералния секретар на организацията Антониу Гутериш, след като израелският външен министър Израел Кац го обяви за "персона нон грата в Израел".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да внимават със спечелените пари, Ракът и Лъвът рискува с изневерите САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да внимават със спечелените пари, Ракът и Лъвът рискува с изневерите
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Прокуратурата ще иска постоянно задържане за Ибрямов! Аверът на Доган разказал пред свидетел, че му трябват милиони за купуване на гласове (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Прокуратурата ще иска постоянно задържане за Ибрямов! Аверът на Доган разказал пред свидетел, че му трябват милиони за купуване на гласове (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК