ИЗТЕЧЕ ЛИ МУ ВРЕМЕТО? Цитиридис води за последно днес - ето кой превзема ефира на Би Ти Ви от утре

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ИЗТЕЧЕ ЛИ МУ ВРЕМЕТО? Цитиридис води за последно днес - ето кой превзема ефира на Би Ти Ви от утре

36027
на 11.06.2021
ИЗТЕЧЕ ЛИ МУ ВРЕМЕТО? Цитиридис води за последно днес - ето кой превзема ефира на Би Ти Ви от утре
Автор:   ПИК

Любо Нейков и "Комиците" заемат мястото на Николаос Цитиридис в Би Ти Ви от 14 юни. Последното предаване на гърка е предвидено за тази вечер, 11 юни и тече в момента.

препоръчано

След това шоуто му излиза във ваканция и ще бъдат излъчвани само негови повторения на обяд. Не е ясно дали ще се завърне с нов сезон.

Екипът на Цитиридис ще бъде разпуснат само 3 седмици, след като вечерното шоу бе съкратено наполовина. Това стана на 24 май. Телевизионното предаване бе орязано от час на 30 минути с обяснението, че трябва да бъде освободен прозорец за късните новини, които вече започват в 23 часа вместо в 23:30 ч.

В Би Ти Ви били убедени, че преди предсрочните избори през юли хората се интересуват от новини повече от обикновено, затова решили да им дадат възможност да ги гледат в по-ранен час.

От утре Николаос Цитиридис и неговите колеги слизат от ефир, а на тяхно място ще вървят повторения на стари предавания на "Комиците".

Шоуто на Любо Нейков бе спряно от Би Ти Ви преди време, но от актуалният сезон бе върнато в ефир и резултатите му се оказват доста добри. Затова било предпочетено за запълване на вечерния часови пояс пред повторения на предаването на гърка.

Към момента официалната версия е, че вечерното шоу излиза в лятна почивка. Прави обаче впечатление, че ваканцията идва твърде рано. Миналата година екипът бе разпуснат чак в средата на месец юли - цял месец по-късно. 

Предшественикът на Цитиридис – Слави Трифонов, пък ваканцуваше единствено през август. Същото бе предвидено и за по-младия водещ, но за телевизията се оказа по-евтино да работи без него, отколкото да го финансира. Затова ранната отпуска тази година е твърде подозрителна и не е ясно дали няма да продължи и след края на лятото, пише столичен седмичник.

Отдавна се говори, че "Шоуто на Николаос Цитиридис" прави твърде нисък рейтинг на фона на вложените в него пари. Затова предаванията стават все по-малко и все по-кратки. Гъркът има и зимна, и лятна дълга отпуска. Тази зима той си беше вкъщи през целия януари, сега пък се гласи за ваканция през половината юни, целите юли и август и част от септември.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп - неочаквани изненади за Близнаците, нерви вгорчават деня на Стрелците САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп - неочаквани изненади за Близнаците, нерви вгорчават деня на Стрелците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лъчезар Борисов с аларма: Служебният кабинет изчегъртва парите на държавата - още не е внесен Планът за възстановяване, можеше да имаме 12 млрд. в помощ на икономиката (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лъчезар Борисов с аларма: Служебният кабинет изчегъртва парите на държавата - още не е внесен Планът за възстановяване, можеше да имаме 12 млрд. в помощ на икономиката (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 73
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това