Изтича крайният срок за подаване на документите на кандидатите за генерален директор на БНР

Животът днес

Изтича крайният срок за подаване на документите на кандидатите за генерален директор на БНР

4888
на 16.09.2021
Изтича крайният срок за подаване на документите на кандидатите за генерален директор на БНР
Автор:   ПИК

В 17 часа днес изтича крайният срок за подаване на документите на кандидатите за генерален директор на Българското национално радио в Съвета за електронни медии. До обявяването на нов конкурс се стигна, след като Андон Балтаков подаде оставка от поста на 2 август.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Съгласно приетата от СЕМ процедура, в срок до 13 октомври СЕМ ще оповести на интернет страницата си кандидатите, допуснати до участие в надпреварата за нов генерален директор на БНР.

До 20 октомври ще бъдат обявени тези от тях, които са допуснати до изслушване, което ще се проведе на 25 и 26 октомври.

На 27 октомври СЕМ ще определи с решение кандидата, избран за генерален директор на БНР. Ако никой от кандидатите не получи най-малко три гласа, един час по-късно се насрочва второ заседание.

свързани новини

В случай че и на него не бъде избран генерален директор, отново един час по-късно се насрочва ново заседание. Ако и на третото поредно заседание не бъде избран генерален директор, процедурата се прекратява.

Андон Балтаков мотивира искането си за предсрочното прекратяване на договора му за управление с дълбоко лични причини.

СЕМ прие оставката му на четвърти август и избра Милен Митев за временно изпълняващ длъжността генерален директор.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК