Изтича срокът за подаване на заявления за гласуване по настоящ адрес

Политика

Изтича срокът за подаване на заявления за гласуване по настоящ адрес

5869
преди 5 часа
Изтича срокът за подаване на заявления за гласуване по настоящ адрес
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

До днес гражданите, с регистрирани постоянен и настоящ адрес в различни населени места на територията на България, могат да подадат писмено искане до общинската администрация по настоящия си адрес, за да бъдат вписани в избирателните списъци на секцията по регистрирания им настоящ адрес, съгласно сроковете за организация на вота на Централната избирателна комисия. 

препоръчано

Заявлението за гласуване по настоящ адрес може да бъде подадено и по електронен път през интернет страницата на Главна дирекция „Гражданска регистрация и административно обслужване“ в Министерството на регионалното развитие и благоустройството.  

Днес изтича и срокът, в който избирателите с трайни увреждания, които не им позволяват да упражнят избирателното си право в изборното помещение, могат да подадат писмено искане, за да бъдат вписани в избирателните списъци за гласуване с подвижна избирателна кутия.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - за Телците денят е благоприятен за създаване на семейство, за Лъвовете - за въздържане от изневери САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - за Телците денят е благоприятен за създаване на семейство, за Лъвовете - за въздържане от изневери
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: При ППДБ всичко е нула, но с 80 процента по-скъпа, каква завладяна държава, то няма какво да завладееш (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: При ППДБ всичко е нула, но с 80 процента по-скъпа, каква завладяна държава, то няма какво да завладееш (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 57
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК