Изтича срокът за подаване на заявления за гласуване с подвижна избирателна кутия

Политика

Изтича срокът за подаване на заявления за гласуване с подвижна избирателна кутия

4677
преди 4 часа
Изтича срокът за подаване на заявления за гласуване с подвижна избирателна кутия
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Крайният срок за подаване на заявления от хора с увреждания за гласуване с подвижна избирателна кутия на предстоящите парламентарни избори е 12 октомври. За това съобщиха от Столична община.

препоръчано

Ако пропуснете този срок, може да подадете заявление до 21 октомври, при условие че във вашето населено място има назначена подвижна избирателна комисия.

А крайният срок за подаване на заявление за гласуване с подвижна избирателна кутия в частичния избор за кмет на кметство Лозен е 5 октомври и втори срок - 14 октомври, при условие че в кметството има назначена подвижна избирателна комисия.

Припомняме, че заявлението може да бъде подадено писмено, чрез упълномощено лице, по пощата, факс или електронно без електронен подпис. В него трябва да фигурира име, ЕГН и постоянен адрес.

Необходимо е поне 10 души в населеното място да подадат заявления, за да се назначи подвижна секционна избирателна комисия.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 10 октомври - непредвидени разходи вгорчават деня на Телците, Лъвовете да се пазят от досадни грешки САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 10 октомври - непредвидени разходи вгорчават деня на Телците, Лъвовете да се пазят от досадни грешки
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Доц. Борислав Цеков: Прокурорската гилдия е консолидирана около кандидатурата на Сарафов за главен прокурор. Партиите са длъжни да съставят правителство, иначе процесите ще са необратими ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Доц. Борислав Цеков: Прокурорската гилдия е консолидирана около кандидатурата на Сарафов за главен прокурор. Партиите са длъжни да съставят правителство, иначе процесите ще са необратими
ново
Днес: 115
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК