Изтребител F-15 изчезна над Японско море

Азия

Изтребител F-15 изчезна над Японско море

7185
на 31.01.2022
Изтребител F-15 изчезна над Японско море
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Боен самолет F-15 на военновъздушните сили на Япония е изчезнал от радарите малко след излитането си, съобщава "Спутник".

препоръчано

По информация на японското министерство на отбраната самолетът с двама души на борда е изминал 5 км над Японско море, преди връзката с него да прекъсне.

Той е излетял от въздушната база Комацу, в префектурата Ишикава, в посока запад-северозапад.
 
Министерството на отбраната на Япония разследва причините за инцидента. Предполага се, че самолетът се е разбил в морето. Няколко кораба са били изпратени в зоната, където се предполага, че може да е паднала машината.

ВВС на Япония разполагат с 200 изтребителя F-15, произведени в страната с лиценза на американския производител "Макдонъл Дъглас". Те се използват за отбрана на въздушното пространство на Япония, както и за различни военни учения и съвместни операции със съюзниците.

 

 
 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 9 май - главоломен успех връхлита Девите, денят за Скорпионите неочаквано труден САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 9 май - главоломен успех връхлита Девите, денят за Скорпионите неочаквано труден
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов на старта на кампанията: Направих всичко възможно, за да няма избори! ППДБ счупиха правителството, защото са знаели, че са затънали в корупция! Целият свят се възмути от думите на Асен Василев за Мария Габриел (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов на старта на кампанията: Направих всичко възможно, за да няма избори! ППДБ счупиха правителството, защото са знаели, че са затънали в корупция! Целият свят се възмути от думите на Асен Василев за Мария Габриел (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК