Изумително! Учени обясниха как да се четат мислите само по погледа

Бомба

Изумително! Учени обясниха как да се четат мислите само по погледа

30091
на 08.10.2015
Изумително! Учени обясниха как да се четат мислите само по погледа
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Мислите на човек могат да се прочетат по очите му – учените са открили тайната. Психолози споделиха своя опит с обществеността. Експерти казват как да четем мислите на всеки човек. Достатъчно е да се наблюдават очите му.

препоръчано

Сътрудници на университета в Цюрих под ръководството на Tabaysa Lеtshera твърдят, че е достатъчно да се види движението на очите на събеседника, за да се разберат истинските му намерения и мисли. Експертите извършили серия от експерименти и били в състояние да научат какво се случва в главите на 12 доброволци.

В експеримента учените дали на доброволците задача да четат на глас, а сами през това време записвали как се движат очите им. След това изследователите карали доброволците да си намислят число и по очите разбирали кое е то.

Оказва се, че когато човек си намисля число, по-голямо от предишното, погледът му се насочва нагоре и надясно. В случаите, когато намисленото число е по- малко, се наблюдава противоположно движение – надолу и наляво.

Според авторите на изследването, абстрактни образи на числата, създавани в човешкото въображение се отразяват в пространственото му поведение.

На следващият етап от научните изследвания, учените успели да прочетете отговорите на морални въпроси в главите на доброволците. За тази уникална техника дори не било необходимо да се правят снимки.

Източник: checkonline4you.com

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК