Изчезна един от най-богатите китайци

Азия

Изчезна един от най-богатите китайци

17733
на 17.02.2023
Изчезна един от най-богатите китайци
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Главният изпълнителен директор на China Renaissance Holdings Бао Фан е изчезнал, съобщават от компанията му, цитирани от Би Би Си.

препоръчано

Бао е водещ брокер на сделки в Китай и не е бил открит последните дни. Сред неговите клиенти са водещите технологични компании Didi и Meituan.

В петък акциите на инвестиционната компания се сринаха, след като тя съобщи на акционерите си, че "не е успяла да се свърже с Бао Фан".

От Управителния съвет добавиха, че не им е известна "никаква информация, която да показва, че липсата на Бао е или може да бъде свързана с бизнеса и/или операциите на групата".

Няма точна информация, за това от колко време няма връзка с Бао. Китайският бизнес вестник Caixin цитира източници, според които служителите не са успели да се свържат с него от два дни.

Президентът на фирмата Конг Лин бе задържан от властите през септември миналата година заради предишната си работа в държавната банка ICBC.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов с ОЩЕ ОТГОВОРИ на въпроса защо трябва да се гласува: Вече е ясно, че нито Денков, нито Василев и Петков стават за премиери и министри (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов с ОЩЕ ОТГОВОРИ на въпроса защо трябва да се гласува: Вече е ясно, че нито Денков, нито Василев и Петков стават за премиери и министри (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 114
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК