Илиана Раева на морето: Време е за глътка морска свежест (снимка)

Папараци

Илиана Раева на морето: Време е за глътка морска свежест (снимка)

18770
на 04.09.2013
Илиана Раева на морето: Време е за глътка морска свежест (снимка)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Илиана Раева качи снимки от лятната си почивка на морето. "Време е за глътка морска свежест", написа на личната си страница във фейсбук съпругата на Наско Сираков.

препоръчано

Веднага след поста на бившата гимнастичка стартира вълна от коментари. "Илиана, пожелавам Ви една наистина прекрасна почивка!! Вие я заслужавате!Оставете грижите , проблемите ,завистта , злобата и агресията някъде по пътя ......!!", написа фенка на Раева.

Преди около месеца Илиана се впусна в политиката, като учреди своя партия - "Обединена България". "Явно знае, че я очакват тежки дни и е решила да си почине, за да се зареди с енергия за политически живот", коментираха в интернет пространството нейни привърженици. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 94
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК