Илиана Раева обеща невиждан бенефис на грациите в "Арена Армеец"

Други спортове

Илиана Раева обеща невиждан бенефис на грациите в "Арена Армеец"

5822
на 13.12.2021
Илиана Раева обеща невиждан бенефис на грациите в Арена Армеец
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

На 16 декември ансамбълът ни по художествена гимнастика ще каже официално "Довиждане" на родната публика по време на бенефис-спектакъл, озаглавен "Сън", в столичната зала "Арена Армеец".

препоръчано

"Предстои ни едно грандиозно събитие. Тези момичета заслужават да излязат през парадната врата на художествената гимнастика. Ще бъде нещо изключително като събитие. Всеки ден има репетиции до късно през нощта, очаква ви много вълнуващо събитие. Тази година беше най-специалната и успешна в историята на българската художествена гимнастика", заяви на пресконференция Илиана Раева, председател на Българската федерация по художествена гимнастика. 

свързани новини

"Спомням си преди 5 години как Илиана обеща на сегашните олимпийски шампионки, че ако завоюват първо място на Олимпиадата, ще им направи страхотен спектакъл, бенефис. Със сигурност емоциите ще са огромни", каза старши-треньорът на златния ни ансамбъл от Токио Весела Димитрова. 

В спектакъла "Сън" се предвижда музика на живо, мултимедия, танци и... грация. Участие ще вземат олимпийските шампионки от ансамбъла - Симона Дянкова, Ерика Зафирова, Стефани Кирякова, Лаура Траатс и Мадлен Радуканов, както и още две гимнастички, които бяха част от тима в последните пет години - Елена Бинева и Теодора Александрова. Индивидуалните състезателки - Невяна Владинова и Катрин Тасева, също ще бъдат част от бенефиса. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК