Илиана Раева пиарства на Левски заради слуха за Илия Груев

Илиана Раева пиарства на Левски заради слуха за Илия Груев

3381
на 14.06.2023
Илиана Раева пиарства на Левски заради слуха за Илия Груев
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Съпругата на мажоритарния собственик на Левски Наско Сираков - Илиана Раева, разясни казуса с треньорския пост на "Герена".

препоръчано

Сините назначиха за нов наставник Николай Костов, а според Раева на Илия Груев не е предлагано да води отбора. 

"Уважаеми Левскари, За да се спре с лъжите и последвалите интерпретации, бих искала да ви споделя следното:

Не е имало никакви разговори с Илия Груев за треньор на Левски. Никой не е разговарял с него и не го е канил. Следва, че няма как той да е отказал на Левски. Една медия пусна тази лъжа, която беше преписана и от други. Това е Истината.

Николай Костов е треньорът, който е бил поканен да води Левски. Няма друг, който да е канен и да е отказал. ЛЕВСКИ Е ВЕЧЕН!", написа Раева във фейсбук-групата "С ЛЕВСКИ ДО КРАЯ".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК