Илиана Раева разкри плановете на Сираков за Левски

Бетано
Футбол

Илиана Раева разкри плановете на Сираков за Левски

13070
на 23.11.2022
Илиана Раева разкри плановете на Сираков за Левски
Автор:   ПИК

Илиана Раева разкри, че Наско Сираков работи по План А за спасението на Левски, но в крайна сметка той има и готов План Б.

препоръчано

"Пийте вода от Извора

В момента Наско работи основно по План А, но за успокоение на синята общност има и готов План Б

Р.С. Консулт:

"Управляващото дружество Р.С. Консулт, което е със сключен договор за управление с ПФК "Левски" и е част от групата компании Palms Bet, в която участва и генералният спонсор на клуба, внесе вчера предложение към Надзорния съвет за финансиране на клуба. Предложението се явява част от дългосрочната стратегия за развитието на "Левски", която бе представена на мажоритарния собственик на клуба при сключването на Договора за управление още през 2021 г., а впоследствие бе комуникирана и по време на публични срещи.

Предложението визира емитиране на допълнителен пакет акции, с които да се финансира клуба за изплащане на задължения към НАП. От управляващото дружество обясниха, че това би дало възможност в кратки срокове да започне обслужване на стари, просрочени задължения към приходната агенция.

Емисията акции трябва да се одобри от Общото събрание на акционерите на ПФК "Левски", което следва да се свика по установения ред, след което процедурата по емитирането може да започне в най-кратки срокове.

Още с встъпването си в управлението преди година Р.С. Консулт предложи дългосрочна стратегия за развитие на ПФК "Левски". Стратегията включва привличане на стратегически инвеститор, както и още няколко варианта за финансиране, между които и имитирането на нова емисия акции", написа Раева в социалната мрежа. 

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
Диетолог разкри кое е най-полезното кафе Диетолог разкри кое е най-полезното кафе
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! От ТЕЦ Бобов дол скочиха срещу съсипията на кабинета Петков: Управляваха ни хора, които не са имали един ден трудов стаж. Стигне ли се до закриване, излизаме на улицата. Няма да оставим политиците да се гаврят с нас (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! От ТЕЦ "Бобов дол" скочиха срещу съсипията на кабинета "Петков": Управляваха ни хора, които не са имали един ден трудов стаж. Стигне ли се до закриване, излизаме на улицата. Няма да оставим политиците да се гаврят с нас (ВИДЕО)
ново
Днес: 13
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК