Илиан Илиев замисля грандиозни промени

Футбол

Илиан Илиев замисля грандиозни промени

11930
преди 7 часа
Илиан Илиев замисля грандиозни промени
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Селекционерът на България Илиан Илиев е принуден да направи промени във всички линии за гостуването на Северна Ирландия за Лига на нациите.

препоръчано

Причината се крие в наказанията на Алекс Петков, Фабиан Нюрнбергер и Алекс Колев. Очаква се в състава да има и вътрешно разместване, пише "Тема спорт".

Срещу Люксембург Валентин Антов игра като дефанзивен халф, но сега ще е до Живко Атанасов в центъра на ариергарда. Опция за негов заместник в средата на терена са Ивайло Чочев и Васил Панайотов.

С по-големи шансове да започне е първият, защото е добър в играта с глава, а пред нашата врата няма да липсват центрирания. Като ляв бек ще играе Християн Петров от ЦСКА, който ще бъде предпочетен пред повикания на пожар Ангел Лясков от Локо Пд. Логично изглежда Алекс Колев да бъде заместен на върха на атаката от Георги Минчев.

В събота фланговият нападател Радослав Кирилов не бе достатъчно убедителен срещу Люксембург. Това може да отвори път към стартовата единайсеторка на Здравко Димитров, който се включи силно от пейката.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го ексклузивния хороскоп на Алена за 15 октомври - семейни драми вгорчават деня на Девите, вторникът е емоционален за Стрелците САМО В ПИК: Ето го ексклузивния хороскоп на Алена за 15 октомври - семейни драми вгорчават деня на Девите, вторникът е емоционален за Стрелците
ПИК TV x
Нидал Алгафари пред ПИК TV: Борисов и Христос да посочи за премиер, ПП-ДБ няма да го искат (ВИДЕО) Нидал Алгафари пред ПИК TV: Борисов и Христос да посочи за премиер, ПП-ДБ няма да го искат (ВИДЕО)
ново
Днес: 83
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК