Илиан Илиев изпълни летните си цели в Черно море

Футбол

Илиан Илиев изпълни летните си цели в Черно море

23143
на 12.07.2024
Илиан Илиев изпълни летните си цели в Черно море
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Старши-треньорът на Черно море Илиан Илиев изпълни летните си цели - да запази ядрото на състава и високата вътрешна конкуренция, да намери равностойни заместници на тримата напуснали и да проведе пълноценна лятна подготовка.

препоръчано

В момента Илиев разполага най-малко с по двама равностойни играчи за всеки пост, а идването на Пламен Илиев, испанеца Начо и бразилеца Дуду дава гаранции, че липсата на Иван Дюлгеров, Пабло Гарсия и Илиан Илиев-младши няма да се усети.

Добри новини за Илиев са и завръщането в игра на оперирания Брено Тейшейра, който не бе играл от октомври миналата година, както и на Уеслен Жуниор, който в края на май напусна терена със счупена челюст след сблъсък с вратаря на ЦСКА и също претърпя хирургическа интервенция.

Нещата за наставника на вицешампиона дори се очаква да станат още по-добри, ако в близките дни привлече още двама нови креативни полузащитници, от каквито каза, че имат нужда, пише "Топспорт“.

При положение, че това се случи, Черно море най-вероятно ще се раздели с някои играчи или ще изпрати такива под наем в други клубове.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 49
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК