Илиан Илиев - легендарен треньор на Черно море

Футбол

Илиан Илиев - легендарен треньор на Черно море

10759
на 13.05.2024
Илиан Илиев - легендарен треньор на Черно море
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Илиан Илиев вече окончателно се легитимира като един от тримата най-успешни треньори на Черно море в историята му, след като стана ясно и на теория, че тимът ще завърши в тройката на настоящото елитно първенство.

препоръчано

До този момент "моряците" бяха ставали два пъти трети в А група, откакто е създадена през 1948 година. Пет по-късно под ръководството на Иван Моканов Черно море завършва на трето място и играчите получават бронзови грамоти.

свързани новини

През 2009 година Никола Спасов също класира тима трети, но този път футболистите са наградени с бронзови медали.

През 2024 година Черно море ще стане вицешампион или ще финишира трети, като в първия случай това ще е най-доброто му класиране в групата на майсторите, отбелязва "Топспорт“.

Тук е важно да се отбележи, че през това първенство Черно море подобри и три клубни рекорда - за най-много победи, за най-много победи у дома и за най-малко загуби.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК