Илиан Тодоров: ГЕРБ номинират някаква си Илиана Иванова за еврокомисар, извадена от нищото. Благодарила на ГЕРБ и Boyko Borissov, че я предложил за еврокомисар. До там!

Акценти

Илиан Тодоров: ГЕРБ номинират някаква си Илиана Иванова за еврокомисар, извадена от нищото. Благодарила на ГЕРБ и Boyko Borissov, че я предложил за еврокомисар. До там!

89489
на 21.06.2023
Илиан Тодоров: ГЕРБ номинират някаква си Илиана Иванова за еврокомисар, извадена от нищото. Благодарила на ГЕРБ и Boyko Borissov, че я предложил за еврокомисар. До там!
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Трябва да изпратим колониален чиновник в Брюксел! Имаме два избора – Лорер или Иванова. Интелигентен човек е г-н Лорер, безспорно. Внук е на химичката Хени Лорер. Завършил е компютърни науки в университета в Тел Авив (Израел). Безспорно г-н Лорер има своите качества.

препоръчано

Предприемачските му способности и образование не подлежат на никакъв отрицателен коментар. Заслужава единствено уважение и поздравления. Възпитан и умен човек. Това по никакъв начин обаче не означава, че г-н Лорер ще е фактор в интерес на Република България.

Това, че си роден в България, не те прави българин. Точно както – Гюнер дюнерджията, който е роден в Германия, но баба му е Айше от Анадола. – може да те прави по документи германец, но всъщност не си. Военната легенда на Израел, г-н Габи Ешкенази (невероятен човек) е роден в гр. Пловдив, както г-н Лорер е роден в гр. София. В своят живот г-н Ешкенази защитава интересите на Израел, което е напълно нормално и разбираемо. През 1972 г. влиза на служба в армията на Израел (IFD), не в Българската Народна Армия (БНА). С времето и благодарение на патриотизма, саможертвата и труда си Габи Ешкенази се издига от редови войник от „Голанските Бригади”, до Министър на Външните Работи на Израел. Абсолютна легенда, уважаван от всеки един евреин, и още повече от мен. Габи Ешкенази е роден в България, „икона” в Израел. Рискувал е многократно живота си за Израел, отдал е цялото си сърце за държавата си. Поклон за такъв патриот! За България, обаче не е направил абсолютно нищо,  въпреки че е роден тук. Никой няма право и да го съди за това, или да го упреква – той е евреин, роден в България. Не мога да сравнявам Габи Ешкенази и Даниел Максим Лорер. Ешкенази е боец, Лорер – бизнесмен.

Въпреки цялото ми уважение и към двамата – те обичат Израел. Аз също обичам Израел, но Лорер няма как да представлява българските интереси, преди тези на Израел – по напълно разбираеми и ясни причини. Такъв „български” еврокомисар на Родината ми няма да е полезен, въпреки че признавам безспорно всичките му лично човешки качества. Уважавам го, заради успехите му. Равенството на половете при избор на Еврокомисар обаче не ми попречи да се смея от сърце, заради нагаждачеството му. Нямаше и дума какво мисли да направи за България – равенството на половете е важно. Това е опорната точка и разбира се  заплатата, привилегиите, властта - силата! И в този момент, Лорер ме загуби окончателно!

Стигаме до номинацията на ГЕРБ. Някаква си Илиана Иванова. Извадена от нищото. На никой непозната, и не толкова симпатична колониална чиновничка. Благодарила на ГЕРБ и Boyko Borissov (така му е името в Паспорта), че я предложил  за Еврокомисар. До там! Всеки би благодарил, ако някой ти предложи 15 000 евро заплата. Тя била защитавала инстересите на България в период от 14 години (по памет). Как ги е защитавала явно само тя си знае – ние в Колонията не знаем – пък и тя не казва.

Според мен, си е защитавала единствено  и само кариерата и заплатата.  Борисов казва – тя е много подготвена! Аз питам, за какво е подготвена? Мария Габриел какво направи в ЕС за нас? Калинки!  По памет, Илиана Иванова е работила 14 години в евро-институциите. Да каже какво е постигнала? Едно нищо. Заплата за нея – нищо друго. Ако греша – се надявам г-жа Иванова да ме опровергае. Единственото, което харесвам в нея, е че ми е „адаш”, „неймсейк” – до там. Невероятно силно образование в САЩ, невероятна кариера – факт. Притежава много опит в редица аспекти - факт.

Да каже обаче за 14 години в Брюксел, какво е направила за България. НИЩО! Нищо повече от Мария Габриел! Едно нищо – само лапкане!  Хаджидимово е същата забравена община! Ако греша – да ме опревергаят и ще се извиня публично. Защо пък Еврокомисар да не бъде Георги Марков, Делян Добрев или дори Деси Атанасова – тежката артилерия? Или те не са послушни?

Та се питам кой да изберем за Еврокомисар. Извинявайте, ама ние не избираме. Плебеите в Колонията не избират кой да „лапка” наденици в Метрополията – исторически факт! Първият Римски Император – тракиец (без римско гражданство) е Гай Юлий Вер Максимин – Тракиеца – разбирайте Българин. Той е  „войнишки император” – не назначен. 

Тия двамата дето ни ги пробутват за еврокомисари, даже не знаят кой е! Не са водили дори една битка в живота си! Такова е нивото! Няма как да разчитаме на тях – те са колониални чиновници и заплатаджии – не бойци!

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят
ПИК TV x
ПИК TV! Гюнай Хюсмен с ГОРЕЩА ПРОГНОЗА: Българите разбраха по трудния начин, че трябва да гласуват - избирателната активност в неделя ще бъде по-висока (ВИДЕО) ПИК TV! Гюнай Хюсмен с ГОРЕЩА ПРОГНОЗА: Българите разбраха по трудния начин, че трябва да гласуват - избирателната активност в неделя ще бъде по-висока (ВИДЕО)
ново
Днес: 89
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК