Илиан Тодоров отличи ботевградски общински съветник в инициативата „Доброто в нас“

Политика

Илиан Тодоров отличи ботевградски общински съветник в инициативата „Доброто в нас“

5262
на 30.11.2020
Илиан Тодоров отличи ботевградски общински съветник в инициативата „Доброто в нас“
Автор:   ПИК

Областният управител на Софийска област Илиан Тодоров отличи общинския съветник от Ботевград Дамян Маринов в инициативата „Доброто в нас“ заради многобройните му дарителски жестове и благотворителни инициативи.

препоръчано

Маринов се отзовава на молбата на директора на детска градина „Детелина“с. Врачеш за подкрепа за закупуване на така необходимата готварска газова печка. На децата от детската градина общинският съветник подарява образователни играчки, книжки за подготвителните групи, енциклопедии „България – Памет и чест“, съдейства за дарение на строителни материали за цялостния ремонт на детската градина.

Маринов дарява и на МБАЛ –Ботевград – комплекти чаршафи, калъфи за болничните легла за физиотерапевтичното отделение, съдейства и за дарението от 33  болнични легла с електрически механизъм.

За началото на учебната 2019/2020 Маринов прави поредното си  дарение, този път за ППМГ „Акад.проф.д-р. Асен Златаров“ – Ботевград – мултифункционално спортно съоръжение, което е монтирано в двора на училището, но може да се ползва от всички любители на фитнеса.

„Неговите постъпки ще топлят сърцето на някого дълго време,  а на друг –цял живот“, пише Зорница Ташева – директор на детска градина „Детелина“- с.Врачеш в писмото синс мотивите към номинацията на Дамян Маринов.

  

Сподели:
Бомба x
Най-опасните дни през февруари, в които трябва да сте много внимателни Най-опасните дни през февруари, в които трябва да сте много внимателни
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доведоха двойния убиец Викторио Александров в съда - магистратите определят присъдата му (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доведоха двойния убиец Викторио Александров в съда - магистратите определят присъдата му (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 39
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това