Илон Мъск обвини Сорос, искал да унищожи Западната цивилизация

Америка

Илон Мъск обвини Сорос, искал да унищожи Западната цивилизация

12082
на 21.09.2023
Илон Мъск обвини Сорос, искал да унищожи Западната цивилизация
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Илон Мъск отправи поредни обвинения към организацията на Джордж Сорос в платформата си X, заявявайки, че той иска да унищожи Западната цивилизация. Това се случва преди срещата му с израелския премиер Бенямин Нетаняху.

препоръчано

Илон Мъск обвини фондациите на Джордж Сорос, че искат да унищожат западната цивилизация, преди срещата на технологичния магнат с израелския премиер Бенямин Нетаняху в Калифорния. Мъск направи коментара в отговор на публикация от потребител, споделящ изображения на северноафрикански мигранти, пристигащи на италианския остров Лампедуза, който се отнасяше до водена от Джордж Сорос инвазия" в Европа. 

"Организацията на Сорос изглежда не иска нищо по-малко от унищожаването на западната цивилизация", публикува собственикът на X.

Фондациите "Отворено общество", които подкрепят групи на гражданското общество, включително някои, работещи по въпроси, засягащи безопасността и благосъстоянието на мигрантите, бежанците и търсещите убежище, са често срещана цел на крайната десница.

Мъск е обвинен от групи за граждански права в засилване на антисемитизма в своята платформа, което той отрича, информира "Фокус“. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 9 октомври - начинанията на Девите са успешни, Везните да избягват разправиите САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 9 октомври - начинанията на Девите са успешни, Везните да избягват разправиите
ПИК TV x
Бившият председател на ЦИК С ГОРЕЩ КОМЕНТАР ПРЕД ПИК TV: Има всички доказателства за снемане на имунитета на Джейхан Ибрямов (ВИДЕО) Бившият председател на ЦИК С ГОРЕЩ КОМЕНТАР ПРЕД ПИК TV: Има всички доказателства за снемане на имунитета на Джейхан Ибрямов (ВИДЕО)
ново
Днес: 126
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК