Илхан Андай: Доган определено не е във форма. "Аз създадох партията, аз я закривам"

Акценти

Илхан Андай: Доган определено не е във форма. "Аз създадох партията, аз я закривам"

176603
на 10.07.2024
Илхан Андай: Доган определено не е във форма. Аз създадох партията, аз я закривам
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Толкова дълго Ахмед Доган мълча и накрая пусна едно обръщение, в което най-важното послание е: Аз създадох тази партия, аз я закривам!

Почетният председател определено не е доволен от 17-те депутати, провалили опита за съставяне на правителство, за него те не струват нищо. Не му осигуриха подкрепа, за да се изправи уставно срещу „Новото начало“. Ако 17-те си бяха свършили работата, той щеше да спази устава и да свика извънреден Централен съвет. Призоваването му за оставки е акт на еднолично управление, нищо повече.

Обръщението е „оставям ви да се избиете, аз ще гледам сеир“. Нещо като онова „от 15 години аз съм затворен, вие живот си живеете, но аз ще ви го върна тъпкано“.

Доган определено не е във форма, иначе нямаше да забрави онова „Пеевски е феномен“.

Остава и големият въпрос Кой шушнеше на Доган в последните дни? и Кой му написа писмото? Това не е неговият стил!

Кой е новият Андрей Луканов зад Ахмед Доган!????

Илхан Андай

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите
ПИК TV x
Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО) Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО)
ново
Днес: 114
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК