Илхан Андай: МВР има само чай и витамини срещу вируса "купуване на гласове". Антибиотикът са...

Епицентър

Илхан Андай: МВР има само чай и витамини срещу вируса "купуване на гласове". Антибиотикът са...

101300
преди 5 часа
Илхан Андай: МВР има само чай и витамини срещу вируса купуване на гласове. Антибиотикът са...
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Идеята на списъка е с предизборна цел, а не да се задържат хора за купуване на гласове. Всички избори показаха, че има купуване на гласове и че МВР работи. Това каза пред бТВ журналистът Илхан Андай.

препоръчано

На предишни избори един купувач осъди държавата за 20 хил. лв. Рискът е, че ние си говорим, но вие един крупен търговец на гласове не сте интервюирали, укори той водещите на бТВ.

Най-много шум вдигаше Кирил Петков, който искаше да има министър, за да си провежда изборите. В стремежа си да реагират на всички сигнали, МВР не действат съобразно всички мерки, които се допускат от закона, отбеляза гостът.

Министърът спомена, че в Родопите се купуват гласове с дърва за огрев. Ние бяхме на терен и се оказа, че в единият от случаите, по наши разследвания, човекът, който държи фирмата, е монополист в региона и предприемач, както и председател на общинското ДПС от много години. Ние реагирахме, че има полицейски чадър. МВР си траеше известно време, но после ние посочихме, че той няма табели на камиони, тахограф и т.н., разказа Андай.

Казах още в началото: не ревете срещу Калин Стоянов, за за не ревете повече срещу новия министър, припомни той.

Повечето партии се опитват да вдигнат активността, наобрлягайки на обвинения за купуване на гласове. Ако това е вирусът на тези избори, за купуване на гласове, МВР разполага само с чай и витамини. Антибиотикът са самите партии, те носят основната отговорност за липсата на избирателна активност, категоричен е журналистът.

Навремето ние пуснахме дрон и снимахме 400 пакета с бюлетини на партия ДОСТ. Накрая наградиха полицаите, а нас ни привикваха да ни разпитват непрекъснато, припомни още той.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Красен Кралев обясни какво е общото между ГЕРБ и Реал Мадрид. Борисов: Трябва да победим така, че да можем да направим правителство (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Красен Кралев обясни какво е общото между ГЕРБ и Реал Мадрид. Борисов: Трябва да победим така, че да можем да направим правителство (ВИДЕО)
ново
Днес: 70
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК