Илхан Кючюк: ДПС е партията на изпълнените ангажименти

Политика

Илхан Кючюк: ДПС е партията на изпълнените ангажименти

3945
на 20.03.2015
Илхан Кючюк: ДПС е партията на изпълнените ангажименти
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

ДПС е не просто партия на обещанията, а партия на ангажиментите. Само преди няколко месеца ние дойдохме да поискаме вашето доверие. Поискахме го като кредит. Това каза евродепутатът Илхан Кючюк в село Върбовка, община Павликени, съобщиха от пресцентъра на ДПС. "На предизборната кампания за Европейски избори през 2014 г. ние ви казахме, че ако получим вашата силна подкрепа за листата на ДПС, ние ще върнем вашето доверие с лихвите. Модерната детска площадка, която открихме днес е отговорът на ДПС. Ние сме силна партия, защото ви има вас", каза още Кючюк. Присъстващите изразиха благодарност за изпълнения ангажимент като отчетоха, че това е първата реална инвестиция, която селото получава от много години насам. Селото е едно от най-големите населени места в общината с над 1000 жители. Дарената от евродепутата площадка се превръща в собственост на кметство Върбовка.

препоръчано
свързани новини

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 105
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК