Вход
София
Времето в София 20 o C

ИМАТ ЛИ КРАЙ ПАДЕНИЯТА! Личната трагедия на родните президенти - политически провали и ожълтен живот

ИМАТ ЛИ КРАЙ ПАДЕНИЯТА! Личната трагедия на родните президенти - политически провали и ожълтен живот

на 02.01.2018
122682
37
ИМАТ ЛИ КРАЙ ПАДЕНИЯТА! Личната трагедия на родните президенти - политически провали и ожълтен живот
02.01.2018
37
122682

Дефилето на президентските Десита по публичната сцена навежда на дълбоки размисли за безрадостната съдба на всеки роден държавен глава не само по време на мандата, но и след като напусне "Дондуков" 2. Нито един от тях тъй и не можа да остане на висотата на положението, което, види се, е заел съвсем случайно, иначе щеше да е подготвен за ситуацията, че това се случва веднъж в живота на човека и остава негов белег до края му.

ПЪРВО В ПИК! Росен Плевнелиев заведе Деси Банова на "Българската Коледа" (СНИМКИ)

ПЪРВО В ПИК! Росен Плевнелиев заведе Деси Банова на "Българската Коледа" (СНИМКИ)

Президентът на България в периода 2012-2017 година Росен...

на 25.12.2017

Но не! Напускайки седалището и мандата си, родните президенти се развихрят като държани на въже и започват да вършат такива щуротии, каквито на бившите държавни мъже по света и през ум не са им минавали. И все в посока на бурни публични изяви, което идва да рече, че влизайки във фокуса на общественото внимание по протокол, внезапно започват да си мислят, че това е заради личните им качества. Сиреч, че нацията наистина е луда по тях, а не става дума за неизбежно внимание към проявите на главата на държавата.

Дотук президентите ни допускаха фаталната грешка след очевидното и безвъзвратно приключване на политическата им кариера при напускането на "Дондуков" 2, да се опитват да я реанимират по изкуствен начин чрез политически структури. Нещо, което всеки учебник строго забранява, тъй като се смята, че да оглавиш държава е най-високото възможно ниво, след което пълководството на разни партии си е чиста проба падение. Но кой да чете учебници, след като тия хора вече живеят с чувството, че те трябва да ги пишат.

Нека припомним, че първите трима български президенти се орезилиха точно по този начин и вместо да ходят с гордо вдигнати глави като помъдрели бащи и съответно авторитети на нацията, трябваше спешно да се укрият по офисите си и да се правят, че са си намерили по-интересни и смислени занимания от политиката. Кажки да бяха го направили преди да станат президенти, както би казал Иванчо Йотата.

Покойният Жельо Желев като че ли повлече крак в това отношение и след като изгуби първите в най-новата история на България вътрешнопартийни избори за президент, основа своя партия Либерална алтернатива, която на парламентарните избори през 1997 г. спечели едва 0,3%. След това Желев потъна в забрава до смъртта си.

Приемникът му Петър Стоянов, може би поучен от този печален развой, предпочете да не създава своя партия, а да оглави тази, която го направи президент. Но за сметка на това, освен че зае лидерския пост в СДС, извърши още по-голяма глупост, като след президентския пост дори стана депутат, издигна крайно неподходяща кандидатура за държавен глава и в крайна сметка през 2007 г. не вкара нито един евродепутат от СДС в Европейския парламент. След което също му се наложи да премине в негласна нелегалност.

Неговият приемник Георги Първанов на пръв поглед изглеждаше поучен от горчивия опит на предшественика си, но не и този на Желев  - той не направи опит да оглави партията-майка БСП, а създаде своята АБВ, която влезе в парламента на ръба, танцува само един мандат и сега е потънала в забвение. Така, макар и уникален засега с двата си последователни президентски мандата, Първанов постъпи банално и в момента май пише спомени - нещо което един бивш президент би трябвало да прави, без да се впуска в гореизброените приключения.

Дотук добре - били политици и пак искат да бъдат такива, пък нищо, че не става. Но оттук нататък нещата силно се вжълтиха. И сгазиха не само общоприетите правила за политическо присъствие на един бивш президент, но дори и елементарните норми за публично поведение.

Предпоследният засега държавен глава Росен Плевнелиев изневери на традицията и не се хвърли в политически, а в креватни упражнения, които кой знае защо реши да направи публично достояние. Явно и той като предшествениците си загива извън светлините на рампата. Освен че ожълти и без това доста замърсената атмосфера със сапунката си със синоптичката Деси, започна да я влачи на официални държавни събития, на които по право му се полага първият ред, на който въпросната палавница се намърдва на едно ниво с патриарха. На това място заклет атеист да си, пак ще кажеш: Боже, пази България!

На всичкото отгоре появата на екранната сладурана провокира махленска интрига между нея и генералското Деси - съпругата на сегашния президент Румен Радев, което според някои наблюдатели не щяло да я сравняват с незаконната половинка и затова седнало на друго място. Причината вероятно е доста по-протоколна - присъствието на синоптичното Деси не е било предвидено по обективни причини и за нея не е имало място на първия ред на ложата до любимия ѝ. И, за да не стават скандали, Радев вероятно е пратил своето Деси на друго място, хем да изглежда скромно, особено след като в началото на мандата му хората се чудеха него ли са избрали, или тая разтури-къща, за която се ожени заради кандидатурата си за президент.

Тъй или иначе, конфузът е отвратителен. И ако някой не събере тия бивши и настоящи родни държавни глави и не им прочете ограмотителен курс за правилно политическо и гражданско поведение по време на и след президентския мандат, нещата ще стават все по-зле. И първото, което трябва да усвоят въпросните президенти е, че институцията, която обитават, си има самостоятелен и константен рейтинг от около 50%, независимо кой се подвизава в нея. А личният им рейтинг е този над 50-те процента. Вярно, някой могат да свалят дори и въпросните 50%, както стана по времето на Плевнелиев, приключил мандата си с рейтинг 21%.

НОВ СКАНДАЛ ТРЕСЕ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО! Росен Плевнелиев нападна Румен Радев

НОВ СКАНДАЛ ТРЕСЕ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО! Росен Плевнелиев нападна Румен Радев

Нов скандал тресе президентството. Доскорошният държавен...

на 27.12.2017

А има и второ брадата правило и то гласи: няма бивш президент! Затова никой не се обръща към бившите държавни глави с "господин експрезидент", а с "господин президент". Другото е улична риторика, която медиите използват за по-лесно и кратко. А след като няма бивш президент, няма как да бъдеш и политическо лице с друго качество. Не се знае дали Радев вече е наясно по този въпрос, но има достатъчно време до края на мандата си, за да му го обяснят.

Иначе и той ще застане в тъжната редичка на бившите държавни глави и настоящи провалени политици, които не правят чест на нито една държава и дори повдигат сакралния въпрос: всъщност, ние тоя защо го избрахме за президент? По-нататъшната им политическа кариера крещящо доказва, че явно не е имало защо. Което пък поставя друг сакрален въпрос: а защо изобщо имаме институцията "президент" в конституцията си? Но това вече е тема на друг разговор, който е крайно време да започне.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(37)
1
ВНОСКАТА ЗА ПЕНСИЯ СЕ ВДИГА С 1%, МИНИМАЛНИТЕ ОСИГУРОВКИ - С 6.8% ..................................................................................................................................................... От тази година вноската за пенсия на всички от трета категория вече е 19.8 на сто. 5 на сто тази сума за родените след 1959 г. отива в универсалните пенсионни фондове. Останалите 14.9 на сто влизат в НОИ за държавната пенсия. Осигурителната тежест продължава да се разпределя в съотношение 60:40 за работодателя и работника. Така при средна заплата от 1000 лв. осигурителната тежест за пенсия ще е 198 лв., от които работникът ще плаща 79.2 лв., а останалата част е за сметка на работодателя. --->> Осигурителната тежест се увеличава и по другото направление - минималните осигурителни прагове се повишават средно със 6.8 на сто. По-голямата част от това увеличение идва от ръста на минималната заплата, а останалото е заради наложения административен ръст от 3.9% върху праговете, защото и миналата година работодателите отказаха да преговарят и провалиха преговорите за минималните осигуровки. ..................................................................................................................................................... МЪЖЕТЕ ЩЕ СЕ ПЕНСИОНИРАТ НА 64 Г. И 1 МЕСЕЦ, ЖЕНИТЕ - НА 61 Г. И 2 МЕСЕЦА --->> ПЕНСИИТЕ ЩЕ СЕ УВЕЛИЧАТ САМО С 3.8% ОТ ЮЛИ --->> И през 2018 г. продължава увеличаването на необходимите възраст и стаж за пенсиониране. От 1 януари мъжете се пенсионират на 64 г. и 1 месец, ако имат поне 38 г. и 6 месеца стаж. И докато за мъжете възрастта расте само с един месец и така ще е, докато стигне 65 години, то при жените увеличението е с два месеца. Жените тази година излизат в пенсия на 61 години и 2 месеца. Необходимият им стаж ще е 35 години и 6 месеца. По-строгите условия ще се отразят на броя на пенсионерите - очакванията са те да са по-малко спрямо миналата година.
2
Грабвайте тоягите и излизайте, бе тъпи българи, т'ва с камъни трябва да се измете тази държава от боклука, който е в парламента в правителството и на служба във всички възлови места на държавата. ЩЕ СЕ СЕТИТЕ ЗА РЕФЕРЕНДУМА НА СЛАВИ, ЕДВА КОГАТО ВСИЧКИ ЛЕГНЕТЕ ДА МРЕТЕ. ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ИЗДЕВАТЕЛСТВАТА НАД ВСИЧКИ НАС. НАРЕЧЕТЕ ГО КАКТО ИСКАТЕ - ВЪСТАНИЕ, РЕВОЛЮЦИЯ ИЛИ ДОРИ ИЗБИВАНЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ. ТОВА Е СПАСЕНИЕТО, И ЗАБРАНА НА ВСИЧКИ ПАРТИИ В ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ. НОВ РЕД И НОВ МОРАЛ С БЕЗПОЩАДНИ ЗАКОНИ. НОВО ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ, ЕДВА СЛЕД КАТО СЕ ИЗЧИСТИМ ОТ МРЪСНАТА СГАН, КОЯТО НИ Е ПОРОБИЛА В МОМЕНТА!!!
3
Всеки си носи кръста , било то президент или стругар !
4
ЗАПОВЕД ЗА ГРАЖДАНСКИ АРЕСТ ..................................................................................................................................................... на.лицата: Бойко Методиев Борисов, Делян Славчев Пеевски, Сотир Стефанов Цацаров. ..................................................................................................................................................... ГД.БОЕЦ издаваме настоящата Заповед на основание чл.12а, чл.103, чл.105, чл.321, чл.321а, чл.322 и чл.26 от НК. ..................................................................................................................................................... За.това,че в условията на продължаващо престъпление с изключителна наглост и жестокост ограбват българският народ и превърнаха държавата ни в най-корумпираната и бедна страна в Европа. Стотици селища са превърнати в гробища, десетки градове в сенки, цели региони са обезлюдени и съсипани, милиони българи са прокудени от родината им заради мизерията и зверската корупция. Други милиони българи все още живеещи в България са доведени до отчаяние и безизходица. Заради репресиите спрямо будните и непримирими. Заради това, че превърнаха държават ни в кочина. Заради откраднатите милиарди, заради съсипаните човешки съдби и смачканите мечти и надежди на един цял народ! Заповедта да се приведе в изпълнение от членовете на БОЕЦ. Влиза в сила от 01.01.2018г. Да се използват всики възможни методи и средства за установяване на местонахождението и задържането на лицата. Всички сили и ресурс на организацията да се фокусират върху изпълнението на задачата.. Да се разпространи чрез достъпните независими медии до всеки български гражданин. На основание настоящата Заповед ВСЕКИ БЪЛГАРИН има право да задържи обявените за издирване и арест лица, както и да потърси съдействие от други граждани за извършване на гражданският арест. Без страх, без милост и без прошка. Гражданите останахме единствената сила, която може да се изправи срещу мафията и да си върнем държавата. ..................................................................................................................................................... 30.12.2017г. БОЕЦ - България Обединена с Една Цел (ПУБЛИКУВАНА ВЪВ FROQNEWS: LINK ПО-ДОЛУ) ..................................................................................................................................................... https://www.frognews.bg/obshtestvo/naroden-glas/boets-izdade-zapoved-grajdanski-arest-borisov-peevski-tsatsarov.html
5
https://www.youtube.com/watch?v=YMPykgYyjFw
6
А защо не задават въпроси за затворената Витоша? Там не работят поне 5 лифта и влека, единствено „Витошко лале” работи, само че от време на време. Е как хем сме загрижени да се развива ски туризмът с нов лифт на Банско, хем не ни интересуват спрените лифтове на Витоша? На кого е изгодно това? Много е просто – лифтовете на Витоша обслужват софиянци, които вечер си спят в къщите. Лифтовете на Банско обслужват хотелите наоколо. Банско е презастроено с хотели. Инвеститори продават апартаменти на чужденци. Хотелите трябва да се изплащат, повечето са с кредити към Първа инвестиционна банка, а собственик на съоръженията на Банско, и на Витоша са две фирми, свързани със същата банка и са с общ собственик. Та фирмата „Витоша ски” нахално не ще да ремонтира лифтовете и ги е спряла. Общината с учителницата Фандъкова начело не иска да й развали концесията, не притеснява с нищо концесионера. Дори угоднически спря градската автобусна линия до Златните мостове, където има 3 други малки влека, които не са собственост на „Витоша ски” – да не могат софиянци да ходят до там, освен с колите си. Което в събота и неделя е забранено. Така седят нещата – чиста нагла далавера,
7
Колкото до настоящия президнт, вече и тези които го избраха се питат - тоя защо го избрахме? Наистина, защо изобщо имаме институцията "президент" в конституцията си, след като нямаме подходящи хора за нея?
8
Може да звучи странно, но президентите подкрепяни от БСП са най-стойностните до момента, като връх на всичкото достойнство, държавност, и отговорност е ГЕН. РАДЕВ.Това е доказателство, че хората не подкрепят БСП, а стойностните и кандидати....КАЗАХ.
9
А трагедията на сегашният ни премиер каква е?
10
Тази баба Яга е една от най поръчковите журналюхи. Който плати повече, за него работи. Същество без съвест и морал. Сега изпълнява задачата да омаскарява Радев. И го върши много добре. Хубаво го яде от Томислав Дончев-осъди е на 40000 лв да плаща за клевета.
12
на България и нейните граждани е далеч по - голяма !
13
Такива като теб другарко Николова и тези които са ти поръчали този материал, орезилиха българската държава. Най-напред с този грозен на вид нелицеприятен селянин другаря Желев, който навремето е успял да се изучи в София беше набутан за президент и представляваше България по света. Него английската кралица тържествено го покани на обяд, за да засвидетелства уважението си към демократична България. След това набутаха комуниста Първанов, който никъде по цивилизованият свят не го поканиха в, но беше чест гост в Кремъл и по сибирските полета да лови дивеч. Единствено вашият омразен Плевнелиев беше посрещан в управляващите елитни среди в цивилизованият свят с внимание, уважение и предложения за развитието на България като член на елитната организация ЕС. След него комунистите туриха един льотчик, който цял живот се е возил и управлявал руски самолет, но и на него му намерихте маана. Жена му била такава-онакава, а пък Плевнелиев бил развратник и слагал бъдещата си жена да седи до българският висш поп, както пишете в статията си. С вашите писаници подчертавате още веднъж, че комунистите са прости простаци и такива ще си останете.
14
Олигофрен, ти не плачи на чужди ГЕРБ. Ти не си избирал Радев, напълни устата си със суджука на простака от Банкя и замълчи, че ще ти EБA MAЙKATA В УCTATA!
15
само истинския генерал Радев с ЧИСТО минало е достоен от тези на снимката
16
Ей, ПИК-овци, къде ви е цензурата??? На булгарикус дебиликус сексуалната незадоволеност никога не ви е "нецензурно съдържание". Голям е.ач, няма що. Ами като е покровителстван от вас, как няма да си излива простотиите в публичното пространство. Такива коментари ли ви трябват, за да си оцветявате сеирджийски сайта? Жалки сте.
17
Червеното говедо Гумен Грепена, е единствения прецедент страпон, който има в харема си, три лоени червени миризливи курабии, за да го командват!!
18
Тези хора всичките са фалшиви от1989 до 2027 година и ще продадат всичко на чюжденци
19
ИМАТ ЛИ КРАЙ ПАДЕНИЯТА! Личната трагедия на родните президенти.....ЗЕЛЬО Е НАИ УБАФ....ГОЦЕ НАИ ПРОСС !....ПЕТРЕ ЗАБАТИЯ НАИ ИНФАТИЛЯК !....А РОШКО СИНОПТИКУЗ Е ЦЕЛ ГЕРОИ У ПОРНО ФИЛМАЦИ !.....СА НА БАЦО МУ ШИЯТ ТОИЛЕТЧЕ УУ БЕБИШКО РОЗАФ ЦВЕТОК ЗА ГЕИЗКОУТО ПРЕДСЕДАТЕЛСВО....БРАВОУ МА ИФКЕ !....НАИ ПООСЛИ НЕКОИ ДРУГ ОСВЕН НАС САВЕЦКА USA ИМ ЗАБИЕ ШУТА НА ТЕЯ СЛУЧАИНИ ЧЕРВЕИ КОИ СА БИЬЛИ У МОЗАКО НА ГАНЬО !....ПАРАЗИТИ У ОРГАНИЗМА НА ГАНЬО !.....ГЛИСТИ !....А ДЕСА Е ГЛИЗ СА ЦИЦЕ И ЛИЛЯФ КЛИТУР У БЕБИШКО ТОИЛЕТЧЕ ....КОИЕ ПРЪВО Е ЗА ПО СЛАБАЯ ЖОНА С ФИНЕС ....НЕ ТАКАЯ МАМУТКА !....
20
Най зле е Деса простакеса и Грипена
21
БРАВО ГЕН. РАДЕВ.ВЕЛИК СИ.НЯМАШ НИЩО ОБЩО С ПРЕДИШНИТЕ СВИНЕ.....БЛАГОДАРИМ ЗА ВСИЧКО, И САМО НАПРЕД.НА ДРУГИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ОТНОВО ЗА ТЕБ.
22
Отслабвам вече около 2 месеца- минус 28 кг,също нямах мотивация за отслабване след раждането,но един ден като се погледнах в огледалото се ужасих- видях разплута в мазнини ЛЕЛКА,а съм само на 22,при това мъжа ми тежи 65 кг,можете да си представите как изглеждахме заедно !Да си кажа честно една приятелка ми препоръча диетичния спрей,веднага го поръчах,мъжът ми също ме поддържаше - резултатите не закъсняха!Много се радвам ,че не се мъчих с разни диети,каши,листа от зелка,елда и др.такива щуротии.Дебеланки ,не се отчайвайте !Има вълшебна пръчица,която ще ви помогне отново да живеете !http://bit.ly/2p1tJi2
23
Искам да си призная, аз обожавам г-н Румен Радев. Той е истински президент за разлика от Плевнюхата дето окраде мини Марица Изток. Обещавам, че следващия път отново ще гласувам за Р..Радев. Най великия президент и летец, защитник на родината ни. Жив и здрав президент РАДЕВ. България и ние имаме нужда от Вас.
24
на.лицата ограбиха България: Гумен Грипен, Рафалов (Фатмака фърчило), КрадНелия СлаНинова (Импексовата миризлива курабия), СерГея (СС Момата), Драгалевския Мангал (Мавъра), двата му пудела, Гнома и Рада дълбаката, Делян (Шише), Чалмата (Карамърда). ..................................................................................................................................................... ГД.БОЕЦ издаваме настоящата Заповед на основание чл.12а, чл.103, чл.105, чл.321, чл.321а, чл.322 и чл.26 от НК. ..................................................................................................................................................... За.това,че в условията на продължаващо престъпление с изключителна наглост и жестокост ограбват българският народ и превърнаха държавата ни в най-корумпираната и бедна страна в Европа. Стотици селища са превърнати в гробища, десетки градове в сенки, цели региони са обезлюдени и съсипани, милиони българи са прокудени от родината им заради мизерията и зверската корупция. Други милиони българи все още живеещи в България са доведени до отчаяние и безизходица. Заради репресиите спрямо будните и непримирими. Заради това, че превърнаха държават ни в кочина. Заради откраднатите милиарди, заради съсипаните човешки съдби и смачканите мечти и надежди на един цял народ! Заповедта да се приведе в изпълнение от членовете на БОЕЦ. Влиза в сила от 01.01.2018г. Да се използват всики възможни методи и средства за установяване на местонахождението и задържането на лицата. Всички сили и ресурс на организацията да се фокусират върху изпълнението на задачата.. Да се разпространи чрез достъпните независими медии до всеки български гражданин. На основание настоящата Заповед ВСЕКИ БЪЛГАРИН има право да задържи обявените за издирване и арест лица, както и да потърси съдействие от други граждани за извършване на гражданският арест. Без страх, без милост и без прошка. Гражданите останахме единствената сила, която може да се изправи срещу мафията и да си върнем държавата. ..................................................................................................................................................... 30.12.2017г. БОЕЦ - България Обединена с Една Цел
25
Браво СЕКО за коментара за Витоша,Това е ПИБ на ЦЕКО МИНЕВ който съсипа и направеното по соц, време,Фандъкова е абсолютна пионка,Кралев щял да възтановяваЗАЕКА и КНЯЖЕВСКИЯ лифт,Голями придобивки за двумилионна София създадени преди 50 години за 500хилядна София,
26
Е.БАН РОШКО LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 7 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
27
Ивке,много обиаш да плюеш по сем.Радеви в статии и интервюа, но се образовай,прочети статията на Лиляна Клисурска в 24 часа за да разбереш достойното държание на Радев с международните лидери.Него го уважават, а не се държат с него като шут както се държат с твоя любимецББ
28
Тази маймуна с големите уши до кога ще си показва наакания червен за..ник?
29
Опомнете се Новогодишното слово на Президента беше като слово на погребение. На фона на фактите: Повишение на заплати и пенсии, ръст на икономиката, повсеместно строителство на сгради, пътища . Появиха се нови фабрики с качествена продукция. Земеделието, малки частни ферми изнасят продукция... Театри, зали са пълни с продадени билети от преди месец. Ресторанти ,кафенета също Има подем, той го вижда, но премълчава. Жалко. Народът отдъхва, по много неща си личи. Дано!
30
Драга Ива! Съгласди съм с теб. Но по-полезно е да говорим за текуштия президент. Ние в селото забелязваме че на него му се иска да управлява, да комаддва.. Хареса му служеното праветелство, сега иска да назначава и управлява разни комисии и други държавни органи. Вече е подредил ново служебно правителство и ще се мъчи да събори Бойко и да му вземе функциите!? Имаме сериозни източници за това. Ти какво мислиш за нас ?
31
С такива умници като теб вашето село след година две може да остане без жители..:-)
32
По повод изявлението на един "естет". че деса радевата била луксозна жена. Наистина интересна тема за размисъл - луксозна въшка с шаячна ризка на европейски концерт - трепач отвсякъде.
33
НЕ МОЖЕ И ДУМА ДА СТАВА ЗА СРАВНЕНИЕ НА СЕГАШНИЯ ПРЕЗИДЕНТ С ПРЕДИШНИТЕ СМЕШНИЦИ... ЕХ ТИЯ ЖУРНАЛИСТИ ЗА ДА ИМ Е МАТЕРИАЛА ПО-ОБЕМИСТ И ЗА ДА ВЗЕМАТ ПОВЕЧКО ПАРИ СЛАГАТ ВСИЧКИ В ЕДИН КЮП. НОРМАЛНИТЕ ХОРА ИМАТ ГЛАВИ НА РАМЕНЕТЕ СИ И МОГАТ РЕАЛНО ДА ПРЕЦЕНЯВАТ. А ДЕБИЛИТЕ СЕ ПОДВЕЖДАТ ПО НАДРАСКАНОТО.................
34
АФторите, преди да започнете да оаквате някой се погледнете в огледалото и ако сте по-стойности от предмета на осирането ви пишете!
35
Браво на Ива Николова, много точен коментар!!!
36
Плевнелиев удари дъното откъм символен капитал. Стигна се дотам, когато се появяваше публично, обществото да се смее. Той работеше като човек, който развеселява обществения живот с появата си и с думите си. Обичах да го слушам, защото винаги очаквах да чуя нещо смешно, а той всеки път оправдаваше моите очаквания. === Плевнелиев беше безкрайно неудачен избор, с мътно комсомолско и БКП минало, престъпно натрупано благосъстояние и фалшифициран вот. Накратко, поставеният Плевнелиев беше един напълно ненужен човек... нахилен идиот, заеква дори когато си чете речите. Най-често гледаше така, че не си сигурен дали ще се засмее или разциври. Това е защото и той самият не е сигурен, има видими ментални смущения в поведението, лицевите мускули и неадекватните подскоци и хилене... Няма да забравя когато на концерта за Българската коледа, той се смя, и то точно в момента, когато по монитора показваха болни деца. Тогава го съжалих, защото той просто не беше разбрал къде е и за кого е Българската коледа. Според мен, този човек трябва много сериозно да се прегледа и то главно главата... Росен Плевнелиев произнесе реч по случай 139-ата годишнина от смъртта на Васил Левски в качеството си на държавен глава. Произнесе я така, че хората се запитаха заслужавало ли си е Апостола да пожертва живота си за една нация, която в момента се управлява от такива хора. Причината за тези заключения е натрапваща се държавният глава говори за Левски сричайки, запъвайки се на всяка дума. С всичката си наглост президентът извади смачкано листче, от което чете чужди думи. Той очевидно не беше отделил 10 минути, за да прочете предварително това, което му някой друг му беше написал. Думите му звучаха фалшиво, ако въобще може да се каже звучене на грозното сричане, с което Росен Плевнелиев успя да възмути дори най-верните си поддръжници и съмишленици... === С номинацията на М.Попова за вицепрезидент, ГЕРБ се опитаха да вкарат някакъв мъжкарски елемент в президентската двойка. Опитът се оказа неуспешен. Няма сила, която да опази тоя левак - Плевнелиев от собствената му инфантилност и автентична тъпота...
37
КАТО И ВИДИ ЧОВЕК ФИЗИОНОМИЯТА НА ТЪПАТА И ПРОСТА ИВА И МУ СЕ ПОВРЪЩА. ОТ ТАКАВА КАТО НЕЯ КАТО И ЧЕТА СТАТИИТЕ И ПОЛУЧАВМ РАЗСТРОЙСТВО. ТО БИВА ДА СИ ПОДКУПЕН И ПРОДАЖЕН, НО ТАЗИ СРАМ НЯМА, ЗАТОВА И ГОСПОД Я ДАРИЛ С УРОДСКАТА И ФИЗИОНОМИЯ.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого симпатизирате в очертаващата се война между Бойко Борисов и Румен Радев?
архив

Снощи от спалнята на съседите се чуваше скърцане… Една минута… Така й се пада на оная кучка, дето си замита боклука пред моята врата!

 

няма нови новини
Днес: 81
hot
най-четени новини в момента
сега
1972
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! Проф. Антоанета Христова и Георги Харизанов с горещ коментар за новите министри и президента - Радев нарочно търси скандали (ОБНОВЕНА)
x
Вижте кои три редки, но много нежни имена, празнуват днес
x