Вход
София
Времето в София 12 o C

Има нещо гнило в аферата с доктора и Плъха. Като с шесторния убиец от Нови Искър

Има нещо гнило в аферата с доктора и Плъха. Като с шесторния убиец от Нови Искър

на 06.03.2018
104253
64
Има нещо гнило в аферата с доктора и Плъха. Като с шесторния убиец от Нови Искър
06.03.2018
64
104253

Има нещо гнило в аферата с Жоро Плъха и д-р Димитров.

Отвъд емоциите и сляпото улично правосъдие.

Пак ни взимат за канарчета, като в случая с шесторния убиец от Нови Искър.

Първата информация бе, че Плъха крал фара на колата на Димитров на паркинга под тях. Докторът чул, слязъл долу, сбили се и той стрелял.

После изведнъж се оказа, че двама цигани нахлули в апартамента му при спящите съпруга и деца. Единият бил с пистолет, другият с нож. Докторът бил ранен, но успял да ги обезоръжи. Убил Плъха, после си легнал?!

Жена му научила чак на следващия ден.

Той не се обадил в полицията, нито в Бърза помощ. Не повикал линейка.

Днес пък чувам по телевизиите, че май циганинът опитал да нахлуе в гаража му. Докторът го чул и...И не е ясно. Може да е слязъл долу, може да е гърмял направо от балкона.

Сега последно двама ли са били или един? Къде е другият, арестуван ли е? Плъха е крал фара на колата, обирал е гаража или е нахлул в апартамента. Защото това има значение, доста променя картинката...

Чий е пистолетът? На "другия" циганин или на доктора? Докторът има ли разрешително? Как така лекар, положил Хипократовата клетва, не вика линейка при вида на агонизиращ и умиращ човек?

Как така съпругата и децата не са чули изстрел в жилището? Струва ли ви се нормално?

Според мен няма никакъв втори циганин. Плъха е крал фара на колата или е обирал гаража, докторът го е чул, грабнал е незаконно притежавано оръжие, слязъл е долу, сбили са се и той го е разстрелял директно в гърдите. А може и направо от терасата. После си е легнал.

Звучи брутално, да.

Сега властите се чудят как да го оневинят заради народното недоволство.

А защо има недоволство? Заради лансираната в медиите версия "лекар и семейство, нападнати в дома си от свирепи цигани".

И тълпата реве: Смърт, смърт, циганите на сапун!

И аз бих ревнал, защото мразя циганите и смятам, че ако нахлуят в дома ти, трябва да стреляш.

Но не непременно да убиваш в гърдите.

И само ако наистина нахлуят в дома ти, а не крадат фара на колата ти.

Ей, хора, да не истерясваме, да мислим с главите си. Фактите, да чуем първо фактите, да сглобим цeлия пъзел, после да съдим с лека ръка.

Разбира се, изобщо нямаше да водим този спор и да разсъждаваме лаишки, ако институциите си бяха на мястото, а не почиваха. Ако полиция и прокуратура бяха излезли веднага да успокоят хората и да разяснят какво точно се е случило.

Идиотска държава. Не стига, че оставят мургавия рецидивист системно да обира народеца, въпреки деветте му ефектни присъди, ами сега загадъчно мълчат и всяват паника, таейки информация. Или по-скоро лентяйстват.

Държавата стреля, не доктора от Пловдив.

Сподели:
Напиши коментар »
(64)
1
най-после една трезва статия, браво
2
АВТОРЪТ Е ПРАВ. ИНСТИТУЦИИТЕ СА ЗА БОЙ. ЦАЦАРОВ, ВЪТРЕШНИЯ МИНИСТЪР, КЪДЕ СА ТИЯ ТЪПАЦИ?
3
Съгласна. Не бива да се съди с лека ръка преди да узнаем всички факти
4
Циганина си го е получил, въпроса наистина е дали е нахлул в дома или е обирал гаража...
5
Скандално мълчание, алоу, полицията, кво е станало точно бре?+!?!
6
Добре казано. Масовата истерия никога не води до добро.
7
БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СТРОИ НОВИ ЗАТВОРИ-ПРЕДИ ГОДИНИ ЕДИН ПРОКУРОР СЕ ИЗПУСНА ЧЕ ГИ ПУСКАТ,ЗАЩОТО НЯМА МЯСТО В ЗАТВОРИТЕ
8
което казаха беше щ,че манагала крадял фаровете на доктора
9
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
10
Тази статия като че ли аз съм я писал. Не мога да си обясна само защо до сега нямаше такива протести, когато бяха пребивани, изнасилвани, ограбвани възрастни хора от северозапада. Сега понеже той е лекар, нека да го защитим. И друго, не съм съгласен масово да се въоръжаваме, за да се защитаваме в домовете си. Просто полицията трябва да си върши работата. Полицаите се оправдават, че са с ограничени правомощия. Е, те са с ограничени правомощия, а аз ли да ставам убиец заради това? Аз съм обикновен човек, искам да си живея спокойно, не да раздавам правосъдие и всеки да си гледа работата.
11
Май работата ще излезе,че човекът решил да се изпикае,по малка нужда/според обясненията ня близките на убития/,г- н Димитров чул нещо и...Има и друго.Роднините на Плъха казват,че си вадел хляба от казаните.Излизал между 2 и 3 часа да рови в тях.Иди,че разбери къде е истината.
12
ще кажа само, че "крушката си има опашка", т.е. не може да е случайно. И манго си е получил това, което е търсил. Първо - докторът е получил порезни рани в схваткат си с Плъх. Не може това да стане, ако единия е пред колата, а другия - на терасата. Второ - логично е доктора да е събуден от кадците и заради физиката си, да е надделял в ношната схватка. Трето - ако си купувал незаконно оръжие, няма да е някаква ръждясала бракма, а истински убиец. Затова си мисля, че оръжието е изтървано в патакламата - дали от Плъха или неговия съучастник, ако е имало такъв. Доктора взема оръжието и стреля след бягащия крадец, който издъхва на улицата. Доктора се прибира при семейството си, доволен, че е прогонил крадците(крадеца), като не знае и не предполага, че е улучил смъртоносно единия или единствения.
13
ЧЕ ГО Е ГРЪМНАЛ , ГРЪМНАЛ НО НЕ БЕЗ ПРИЧИНА. ЦИГАНИНА Е КРАЛ, СИГУРНО Е НАЛЕТЯЛ НА БОЙ, ИМАЛО Е И ПСУВНИ И РЕЦИДИВИСТ Е НЕ ДОКТОРА А МАНГУСТА. А ТОВА СА СМЕКЧАВАЩИ ВИНАТА ОБСТОЯТЕЛСТВА! НА ДОКТОРА СЕ ПОЛАГА ЕДНОМЕСЕЧНА ПОЧИВКА СЪС СЕМЕЙСТВОТО И ПОСЛЕДНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!
14
Циганин,милиционер, прокуратура ,комунист все боклуци
15
като абсолютно неадекватните МВР и прокуратура мълчат като п...и и не дават информация ще бъде така! То не,че като говорят пред медиите не говорят глупости(спомнете си цацаров какво казваше за шесторното убийство в Нови Искър!) ама сега изглеждат съвсем зашеметени и се чудят какво да правят!
16
Точна статия. Като не искаме да сме жертви, да не ставаме палачи.
17
алоу, къде е цацата бре, що мълчи
18
Балъциии !!! не виждате ли че участвате в пиар спасително мероприятие за ЧЕЗ !! Сега народа спасява доктора - и никой не знае точно какво е станало,а полиция, прокуратура мълчат нарочно. Хитро и нагло се мълчи!! И хората забравиха за джоба си ( по пирамидата гна Маслоу) забравиха и за ЧЕЗ и за консула ни в Одрин.
19
Манго като е крадец, аз не искам да ставам убиец. Плащам на разни институции да ме защитават, а не сега като плъхове да се крият по дупките си.
20
Абе, това ,че не се връзва картинката , е ясно! Кое обаче не е ясно, на автора на статията???. Не е ли ясно ,че единственният отдушник за народа е гнева срещу циганското насилие,? Не е ли ясно ,че това е единственното нещо което обединява народа? Не е ли ясно ,че този факт се използва успешно от политиците ни,когато възникне ситуация с етническо напрежение? Дори си мисля,че такива конфликти ,са умишлено подклаждани за да им минат номерата-както беше в Асеновград ,покрай конфликтта там поредното увеличение на тока мина безпроблемно! Не е ли ясно ,че българинът така яростно и с този хъс който показва със защитата на доктора ако си търси правата и надигне глава срещу политиците ни отколе да сме бяла държава ? Не е ли ясно ,че и циганските изстъпления тогава няма да са проблем,защото ще сме накарали ВСИЧКИ институции да си свършат работата? Не е ли ясно по пътя по който вървим , без да мислим и първосигнално къде ни води?
21
" Продължават протестите в защита на д-р Иван Димитров.В същото време станалата печално известна Катя Лерца, която сгази и уби на място полицая Делян Палазов в Пловдив, продължава да демонстрира пълен непукизъм и все още е на свобода."....... Ето и най точния коментар : " Изводът е:Трепете полицаи,а не цигани !!! "
22
ПЛЪХА Е БИЛ СИМПАТИЗАНТ НА БСП А ДОКТОРА НА ГЕРБ И МЕЖДУ ТЯХ ВЪЗНИКНАЛ ПОЛИТИЧЕСКИ СПОР. МАНГАЛА ИЗПОЛЗВАЛ ПОХВАТИТЕ НА КУРИ ИМПЕКСОВА - ЛЪЖИ, АГРЕСИЯ И ОБИДИ, ТИПИЧНИ ЗА ВСЕКИ ЦИГАНИН И ЗА РЪКОВОДСТВОТО НА БСП И ДОКТОРА НЕ ИЗДЪРЖАЛ И ГО ГРЪМНАЛ! БСП ЗАГУБИ ЕДИН ВЕРЕН СИМПАТИЗАНТ - РЕЦИДИВИСТ, КОПУВАЧ НА ГЛАСОВЕ, И ВЕРЕН ВОЙНИК НА ПАРТИЯТА!
23
за 28 години не останаха старци по селата пик почнал да философства и за защитава индииците сега почнаха и посред нощ да влизат по кьщите хаиде стига вече
24
Хванал го е да клати жена му. Нормално но тия години да не може да върши работа. А съпругата гледа много жадно.
25
Солидарен съм с автора на статията. Къде се изпокриха полицаи, следователи, прокурори и съдии, докато обществото се разкъсва от бяс по повод на недостатъчната и изкривена информираност? Но има и друг, още по-важен въпрос: къде е полицията, на която се плаща най-големият пай от бюджета, за да ни пази от разни "плъхове", "таратори" и други подобни твари? Затова, не мога да не изригвам от негодувание и да оправдавам по презумпция един лекар, който е застрелял навъртащия се около дома му "плъх"-рецидивист. Докторът не станал от сън, за да отиде в циганската махала да го застреля. Обратно: "плъхът" е посетил имота на доктора да "бере" нещо ценно, нещо което той многократно е правил е това е установено. Нещо, за което той е съден 9 пъти, и за което поне 3 пъти е лежал в затвора. Да, в нормална държава може да не е правилно при това да убиеш "плъх", но в държава като нашата, където НЯМА НИТО защита на обикновените граждани, НИТО правосъдие, уличното право в края на краищата е единствен изход. Така се е родила справедливостта в Дивия Запад преди повече от век. Ако няма и улично право, което да накара хората да се замислят за решителни мерки и справедливи и точни закони, тогава не би имало и смисъл да се живее в общество. Дайте да се връщаме в пещерите и да хващаме брадвите ...
26
Този случай се ескалира,за да се забрави ЧЕЗ!Не се знае дали този доктор има нещо общо с това убийство!Прилича на насочване на недоволството към битов проблем!
27
При хан Крум е имало закон - на крадците им се чупят ръцете и краката. И след това много са си помисляли преди да откраднат повторно!
28
т.нар. говорителка на прокуратурата Арнаудова излиза по сто пъти на ден да обяснява колко велика е цацаратурата,пък сега се е покрила като партизанин преди 9.9
29
Умирам от кеф че мангала е мъртав , свобода за доктора !!!
30
Защо докторът не е викнал полиция. Отговор имал е вече опит с полицията - нищо не се случва. Колкото до това дали този, който ти заплашва дома е циганин,българин или турчин не би трябвало да има значение. Пак се върви по тънката струна на джендер милосърдието, ако е циганин, горките циганета, всички мразели циганите, ако е турчин ами те му нарушават правата, някога им сменили имената и някакси са в правото си, не ги закачай те са хора на ДПС и други подобни. По същия начин фондация "спаси" куче убило дете, ако някой беше ритнал кучето докато души детето - до четири години затвор, не е истина направо. Циганите крадат покъщнина, турците милиони, ама са недосегаеми, наистина трябва да се борим за правата на обикновените българи, те са хората с нарушени права.
31
ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА НАЦИЯТА --АЛЕКСАНДЪР БЕЛЕВ.....ИЛИ ТОВА ИЛИ СМЪРТ
32
ku*vo da ti sera v golqmata usta
33
"Идиотската държава" е европредседател, начело с един твой кумир та...
34
Как всичко това прилича на протестите на бакшишите по времето на Иван Костов. Едва ли не, го обвиняваха за убийството на детето, а се оказа лудата му майка. Една и съща гнусна ръчичка организира всичко.
35
...ами,да си вземат хората охрана от НСО,бе!..Я,аз като имам армия около мен,никой не ме краде!
36
Добре казано !
37
Аз па да ви кажа че чантата на дибелото Лилянче е по хубава от този на Гинка, макар и да не си е купила ЧЕЗ.
38
Много са ми "интересни" лаишките простотии от рода - целиш го в крака или ръката?! Първо да уточним, че да стреляш по човек едва ли е лесно и едва ли някой използва мерника за това. Хайде да коментираме дали пък определени полицаи и прокурори не протектират престъпниците. Хайде да коментираме в коя държава от ЕС гражданите се охраняват от СОД или ако имат СОТ и той сработи частни охранители ли отиват на произшествието или ПОЛИЦАИ??? П.с. И между другото, какво значение има ако крадеца е разбил гаража, който даже е в двора на кооперацията? Да не би това да не е неприкосновена частна собственост???
39
Тъп съм и не разбрах, гаража обща собственост ли е или частна, двора на манг.ала ли е ,на живущите ли е? Докога ще спим с пистолет под възглавницата и ухо на дежурство? Докога нощта за нас ще е дежурство,а за полуфабрикатите работна площадка?
40
Когато съдии, адвокати, прокурори и ПОЛИТИЦИ са на страната на престъпниците, народа е нормално да вземе правосъдието в свои ръце! ЕВАЛА на доктора, че отърва държавата от един очевидно толериран от прокуратурата и съдийската мафия престъпник! Лошото е,че има още хиляди като него!
41
Този мангал е подсигурил 5000 гласа за ГЕРБ на изборите,затова е бил вече четири години на свобода.
42
Свобода за доктора! На негово място и аз ще направя същото!!!Най–после един решителен българин!
43
Hello everybody! Recently I have been dealing with a lot of hardships. Friends and doctors keep telling me I should consider taking medicine, so I may as well read more and see how it goes. Problem is, I haven't taken it for a while, and don't wanna get back to it, we'll see how it goes.
44
This is nicely expressed. ! cialis et age cialis generic whats better levitra or cialis cialis generic
45
Valuable knowledge. With thanks. cialis kiedy zaczyna działać buy cialis online when was cialis launched cialis generic
46
My friend and I went camping the other day. It was a horrific experience, as he wouldn't let me sleep all night. He kept talking about random subjects and whined about his wakefulness. I totally told him to link and deal with it.
47
Hey everybody! Recently I have been battling with a lot of Problems. Friends and doctors keep telling me I should consider taking meds, so I may as well source and see how it goes. Problem is, I haven't taken it for a while, and don't wanna get back to it, we'll see how it goes.
48
Hey everyone! Recently I have been fighting with a lot of Problems. Friends and doctors keep telling me I should consider taking medicine, so I may as well url and see how it goes. Problem is, I haven't taken it for a while, and don't wanna get back to it, we'll see how it goes.
49
Oh Lord. I don't know what to do as I have tons of work to do next week summer. Plus the university exams are coming, it will be a hell. I am already panicking maybe I should interaction to calm down a little bit. Hopefully it will all go well. Wish me luck.
50
My friend and I went camping the other day. It was a horrific experience, as he wouldn't let me sleep all night. He kept talking about random stories and cried about his wakefulness. I totally told him to Contact and deal with it.
51
Oh Lord. I don't know what to do as I have a lot of of work to do next week summer. Plus the university exams are approaching, it will be a disaster. I am already panicking maybe I should this to calm down a little bit. Hopefully it will all go well. Wish me luck.
52
Oh Lord. I don't know what to do as I have loads of work to do next week summer. Plus the university exams are coming, it will be a torture. I am already losing sleep maybe I should link to calm down a little bit. Hopefully it will all go well. Wish me luck.
53
My friend and I went camping the other day. It was a horrible experience, as he wouldn't let me sleep all night. He kept talking about random stories and cried about his sleeplessness. I totally told him to link and deal with it.
54
Oh Lord. I don't know what to do as I have loads of work to do next week month. Plus the university exams are nearing, it will be a hell. I am already being nervous maybe I should interaction to calm down a little bit. Hopefully it will all go well. Wish me luck.
55
My friend and I went camping the other day. It was a horrible experience, as he wouldn't let me sleep all night. He kept talking about random subjects and complained about his insomnia. I totally told him to read more and deal with it.
56
My friend and I went camping the other day. It was a very bad experience, as he wouldn't let me sleep all night. He kept talking about random stories and cried about his wakefulness. I totally told him to meridia versus phentermine and deal with it.
57
Hi everybody! Recently I have been fighting with a lot of challenges. Friends and doctors keep telling me I should consider taking meds, so I may as well read more and see how it goes. Problem is, I haven't taken it for a while, and don't wanna get back to it, we'll see how it goes.
58
Oh Lord. I don't know what to do as I have Lots of work to do next week month. Plus the university exams are getting, it will be a hell. I am already panicking maybe I should click here to calm down a little bit. Hopefully it will all go well. Wish me luck.
59
Hi everyone! Lately I have been battling with a lot of hardships. Friends and doctors keep telling me I should consider taking pills, so I may as well get tramadol prescription online and see how it goes. Problem is, I haven't taken it for a while, and don't wanna get back to it, we'll see how it goes.
60
Hi everyone! Recently I have been dealing with a lot of challenges. Friends and doctors keep telling me I should consider taking medicine, so I may as well how often can take viagra and see how it goes. Problem is, I haven't taken it for a while, and don't wanna get back to it, we'll see how it goes.
61
Hey all! Recently I have been battling with a lot of personal issues. Friends and doctors keep telling me I should consider taking pills, so I may as well is adipex safe and see how it goes. Problem is, I haven't taken it for a while, and don't wanna get back to it, we'll see how it goes.
62
My friend and I went camping the other day. It was a horrific experience, as he wouldn't let me sleep all night. He kept talking about random stuff and whined about his wakefulness. I totally told him to buy tramadol online without prior prescription and deal with it.
63
Oh God. I don't know what to do as I have Lots of work to do next week month. Plus the university exams are nearing, it will be a hell. I am already freaking out maybe I should 4 mg dexamethasone equivalent prednisone to calm down a little bit. Hopefully it will all go well. Wish me luck.
64
My friend and I went camping the other day. It was a horrible experience, as he wouldn't let me sleep all night. He kept talking about random subjects and complained about his insomnia. I totally told him to prednisone side effects for cats and deal with it.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-одобряваният от вас партиен лидер?
архив

-          - Докторе, докторе, по време на изпити за шофьорска книжка ставам страшно нервен и ме е страх.

-          - Не се безпокойте, ще издържите и ще преминете изпита.

-          - Но аз съм инструктор!

няма нови новини
Днес: 15
hot
най-четени новини в момента
сега
1408
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК! Борисов с горещи думи за Орбан: До него сме! (ВИДЕО)
x
Ето по какво ще разберете, че ви обича
x