Вход
София
Времето в София 24 o C

Има нещо гнило в зловещата история "ученик-терорист" от Пловдив

Има нещо гнило в зловещата история "ученик-терорист" от Пловдив

на 10.06.2019
140061
39
Има нещо гнило в зловещата история "ученик-терорист" от Пловдив
10.06.2019
39
140061

Скандално е, че дни наред властите крият самоличността на момчето от Пловдив, обявено за терорист. Крият семейството му, професията на родителите, училището, където учи.

Оправдават се с...правата на детето. И че така било "по-човешко" спрямо родителите, да не сме ги унижавали.

А общественият интерес? 

Какъв е този терорист, ако хем сме го хванали, хем го крием, хем го пускаме на улицата да си ходи свободно?

Това момче продължава да посещава училище. А ако утре реши да сглоби нова бомба?

Нямат ли право родителите на неговите съученици да знаят, че децата им ежедневно общуват с вербуван от "Ислямска държава", възнамерявал да взриви училището?

А учителите? Съседите? Останалите пловдивчани?

Ако в класа на моя син, примерно, се появи терорист, аз ще искам да знам. За да преценя как детето ми да общува с него, дали пък да не го преместя в друг клас, друго училище и т.н.

Това се нарича информиран избор и държавата е длъжна да ми го поднесе. Да третира гражданите еднакво.

По-честно е снимката на детето да бъде показана, за да вземат околните своето решение. 

Пък и да повярваме, че изобщо има такава история. Засега всичко е в сферата на догадките, на едната "честна дума", на телевизионната пропаганда.

От друга страна цялата тази анонимност би могла да означава, че детето не представлява реална опасност за обществото. Че всичко е било димка, пиар на служби и прокуратура.

От един месец знаели, контролирали ситуацията, но изведнъж решили да го арестуват, да изземат бомбата и да дадат гласност. Връзва ли се изобщо?

Каква е истината? 

При всички случаи има нещо гнило...

Докато не дадат имена, данни и факти, няма да повярвам.

Сподели:
Напиши коментар »
(39)
1
Ако беше баща му дребен търговец щяха да го кажат,но това дете е ЦИГАНИН или на Червен татко.
2
Има предостатъчно логика по-горе.
3
Имам предвид не Ихпупутук (1) - хейтъра, а Авторът на статията най-горе.
4
а къде бяха службите нали се бият в гърдите че следят сайтовете на ислямска държава просто спинкат дълбоко докато не стане белята
5
Това беше "активно мероприятие" на Д С за дебили с ,а целта е заглушаване на обществото мнение от отказа да ни приемат в Шенген и унищожителния доклад на ЕС за корупцията у нас.
6
Но защо го обявяват, ако искат да го запазят?
7
TOVA E PIAR AKCIA NA SPEC GE6EV ZA DA SE KAJE 4E VAR6AT NE6TO
8
Не, нямат право. Това момче трябва да се социализира, да продължи напред, а не да го заклеймява обществото. Относно черните новини, които непрекъснато на заливат по вестници, телевизии и т.н. - направете една статистика, да точно вие журналистите - колко е броят на престъпленията преди 1990 г. и след 1990 и се запитайте за това каква е вашата роля в този %. Преди всеки битов скандал се покриваше, сега всеки такъв се раздухва и се тиражира, сякаш на хората им се дава пример за подръжание
9
Абсолютно правилен анализ! Чист кризисен пиар на Геш и ДАНС, за да се изкарат много работещи и значими! Да не говорим , че след като са знаели от 1м то те се явяват съучастници щом това дете наистина е “терорист”!!!!!
10
Отвратителен и мръсен пиар на гърба на това дете
12
отговор на коментар
Медиите търсят материал за сензация, службите искат да му дадат шанс!:-)
13
какви глупости говорят тук някои, просто невероятно - горкото детенце и пр., да не би да не сте чували, че се вербуват и по-малки деца от него, и единствено това, че у нас няма кой знае колко атентати, ви заблуждава - на следващия етап тези "детенца" ще разкъсват вашите деца......, ана вас ви пожелавам след това да ги социализирате.....
14
Не изключвам факта това да е номер на родителите, който именно те разиграват. Някой иска да каже, че е възможно в България от малолетни „невинни” дечица да се появи ислямски терорист. Навремето ни учеха, че децата съгласно руският патриотизъм, трябва да имат техен герой от който да се възхищават. И непрекъснато да се създават такива. Примери за детски „патриотизъм” има колкото си искаш. Трябва от малки да бъдат научени да мразят врага, но врагът е много променлив, понеже зависи от конюнктурата.
15
Ченгеджийски мурафети, скрит пиар на ВМРО, скрити интереси на разни лаладжии и анналлиззаттори и разбира се, никакъв терорист. Само сценки от селски вечеринки. Толкова, колкото едно мое приятелче русначе е агент на ФСБ, или едни студенти турска филулогия, ходили по WAT, ще присъединяват България към Турция. Когато обществените отношения се израждат в такава орудлива форма като у нас, значи не живееме в отвореното общество на Карл Попърс, а сме неговите неприятели, за които пище същия, и Сорос ще изтърчи от лечебницата за рептили с алтесхаузер да ни бие с ръжена, защото може да е забравил кой е самият той, ама знае кой е врагът. И ще ни заклейми в Истамбулската кумиcия. Току сме се оказали в ситуацията на Китай, които треперят от страх пред народния гняв в Хонконг, които не искат да спрат да дават убежище на клептократи. Даммммм....
16
Google плати за всеки дълъг период на работа онлайн от $ 18,000 до $ 26,000. Получих 24 836 щатски долара преди месец от Google, когато работех у дома за 2 до 3 часа всеки ден. Всеки човек може да се присъедини към тази работа и да започне да печели в мрежата като мен веднага след тази уеб страница. за повече.------------->>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
17
Ще го социализират, т.е. вербуват. И самото то ще дава акъл как да се направи възможно най-пелераска селската вечеринка. Буркана горчица!
18
13, 14 и двамата сте прави, а ние трябва да постъпваме като малко известния македонски герой който нашата Организация скоро предвиждаме да започнеме да чествуваме, а именно Павле Мразов от Кукуш, убит от баща си сърбомана Анте Мрзич на крехката 14 годишна възраст, защото издал българска чета на сърбоманите и сите сърбоманите загиват.
19
отговор на коментар
глупости.. ако ти е съсед или съученик на детето ти, друга песен щеше да пееш. Трябваше веднага да му покажат лицето, как се казва, кое училище посещава, родители - всичко. Щото така всички ще решат, че може да им се размине подобна глупост и ще хукнат да правят бомби, дори само от любопитство..
20
Случаят с "разкриването" на това "дете-терорист" от вездесъщия прокурор Иван Гешев те кара вече да се съмняваш и за истинността на случая Иванчева. Давате ли си сметка за последстквията?
21
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
22
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
23
Гешев е гей.
24
Пишете "А общественият интерес?"- обществото иска сигурност ,тишина , мир - спрете да пишете глупости и оставете службите да работят!
25
ПЪРВО,Т.Н."ДЕТЕ" Е НАКАЗАТЕЛНО ОТГОВОРНО,ЗАЩОТО Е НА ВЪЗРАСТ НАД 14 ГОДИНИ-ТАКЪВ Е ЗАКОНЪТ И ТОВА НЕ Е МОЕ МНЕНИЕ!! ТАКЪВ Е ЗАКОНЪТ!!!!! ВТОРО,ВЪПРОСЪТ Е ИМЕННО ТАКЪВ,КАКЪВТО ГО ПОСТАВЯ АВТОРЪТ-АМИ АКО ПОВТОРИ И ТОЗИ ПЪТ ПО-ДРАСТИЧНО,А??!!! ТОГАВА КАКВО ПРАВИМ??! ТРЕТО-КРАЙНОТО РЕШЕЕНИЕ ЩЕ БЪДЕ ВЗЕТО НЕ ОТ ТОЯ ИЛИ ОНЯ,А ОТ ПРОКУРОРА-ОТНОВО КАЗВАМ,ЗАЩОТО ТАКЪВ Е ЗАКОНЪТ!!!
26
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
27
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
28
Как ще обявявате самоличност на малолетен? Елементарна правна култура имате ли?
29
За ИДИЛ полът и възрастта са без значение !!!Но Вие от ДАНС спите папкате и накрая се оакахте......!!!!
30
Не говорете глупости, има закон за съдене след 14 г. в зависимост от опасността, а в конкретния случай мисля, че не трябват крайности - нито да се линчува, нито пък да се умиляваме - горкият, жертва, детенцето и пр. глупости, а трябва много да се работи за евентуалното му вразумяване, дано има такова......
31
От биене на барабана няма никакъв смисъл. Всеки трябва да си върши работата , а да се разгласяват такива случаи преди да е ясно за какво става дума- от това никой няма полза. Само когато всичко е разкрито , ясно и когато това разкриване не застрашава никой тогава трябва да се пише и говори. А то какво се случва сега- върху тази тема се упражняват всички медии от сутрин до вечер. И каква ползата от толкова приказки?
32
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
33
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
34
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
35
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
36
отговор на коментар
НЕНОРМАЛНИК СИ ТИ! БОЛНИ МОЗЪЦИ БЕЗСРАМНИ БЕЗЦЕННОСТИ ПАТОЛОГИЧНО ЕГОЦЕНТРИЧНИ...НЕНОРМАЛНИК!!!
37
Всичко по закон . След като е на възраст да носи отговорност ,да си я носи . Излиза ,че някой работи за идил след като го прикриват и то в службите и медийте ! Да го съдят и в Бойчиновци !
38
Горкото детенце, то е само на 16 годинки, високо около 180 см, от добро семейство, знае как и прави бомбички , искал само да унищожи училището със съучениците си, искало много искало кръв да лее, горкичкото, някои лелки плашат медиите, съобщили името му като терорист! Ама, че той си е жив терорист! Как се наричат тези, които убиват хора , масови убийци. Стига с този хленч за "детето" , щом мисли и действа като атентатор, това не е дете! Браво на медиите, които не се уплашиха от натиска на защитниците му!
39
Пълен човешки отпадък, който се опитва да оправдае помията, която сътвори. Това е "авторът". Толкова гнусна постъпка, че трябва да се измислят нови думи за нея. Питам се какво трябва да ти се е случило, да си такъв изрод.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого предпочитате за кмет на София?
Общо гласували: 15440
архив

Чък Норис не гледа телевизия, телевизията гледа Чък Норис.

няма нови новини
Днес: 185
hot
най-четени новини в момента
сега
3361
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Борислав Цеков разкрива: Воят срещу Гешев е от провален правосъден министър - той служи на тези олигарси, които са разследвани от прокуратурата и се крият зад медиите си (ОБНОВЕНА)
x
ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Трудности за Телците, Раците да се отпуснат
x