Има опасност за живота на жената, пострадала при бурята край София

Инциденти

Има опасност за живота на жената, пострадала при бурята край София

9652
на 03.08.2019
Има опасност за живота на жената, пострадала при бурята край София
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

В тежко състояние и с опасност за живота е жената, която пострада при снощната буря край Долни Богров. В понеделник й предстои тежка ортопедична операция, заяви Антон Луков от пресцентъра на болница „Св. Анна“, където тя е приета късно снощи, информира "Дарик".

Бурята, която премина над страната миналата нощ, причини и смъртта на мъж край езеро в Долни Богров. Лоши са условията за туризъм в планините, а сигналите за паднали дървета, предмети и счупени клони в страната са над сто.

Късно снощи бе получен сигнал за бедстващи хора в палатка край езеро в Долни Богров. Мъжът е починал на място, а жената е в тежко състояние. Тя е настанена за лечение в болница "Св Анна", съобщи Антон Луков от пресцентъра на лечебното заведение.

55 са сигналите за паднали дървета, предмети и счупени клони в столицата след снощната буря, съобщиха от пресцентъра на МВР, 35 са сигналите за Радомир, Брезник и Перник и 20 за Пловдив. Няма информация за наводнени мазета. Обстановката в столицата се нормализира. Лоши са условията за туризъм в планините. По билата духа умерено силен вятър.

Температурите там са от 10 до 18 градуса. Очакват се и краткотрайни валежи с гръмотевици.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано
свързани новини

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО)
ново
Днес: 147
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК