Инджови и Манджукови с ултиматум към Томов за акциите

СПОРТЪТ ДНЕС

Инджови и Манджукови с ултиматум към Томов за акциите

7669
на 21.03.2015
Инджови и Манджукови с ултиматум към Томов за акциите
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Новите силни фигури в ЦСКА - Юлиян Инджов и Ивайло Манджуков, са поставили ултиматум на настоящия главен акционер Александър Томов.

препоръчано

Те искат от бившия политик да им прехвърли минимум 70% от акциите до понеделник, като в противен случай ще спрат финансирането на клуба. Подобно развитие на ситуацията може да доведе до сериозни проблеми при лицензирането на клуба за новия сезон, тъй като спешните сметки за оправяне на дълговете възлизат на над 1 милион лева, пише "Меридиан мач".

В четвъртък Александър Томов, заедно с Юлиян Инджов и Ивайло Манджуков, даде съвместна пресконференция на стадион "Българска армия". Тримата обявиха, че предстои преструктуриране на акционерния капитал, но без да уточняват кой с колко акции ще се сдобие. В момента Томов притежава мажоритарния пакет от акции.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК