Индийски самолет кацна извънредно заради фен на "Ислямска държава"

Близък изток

Индийски самолет кацна извънредно заради фен на "Ислямска държава"

8319
на 28.07.2016
Индийски самолет кацна извънредно заради фен на Ислямска държава
Автор:   ПИК

Човекът е арестуван и обвинен в хулиганство

Последвайте ни в Google News Showcase

Самолет на индийската авиокомпанията IndiGo извърши извънредно кацане в Мумбай заради пътник, скандирал лозунги в подкрепа на „Ислямска държава“. Самолетът е летял от Дубай и е трябвало да кацне в Кожикоде, но заради пътника е бил пренасочен към Мумбай.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

След кацането пътникът бе арестуван, но срещу него бе отправено обвинение в хулиганство. Впоследствие самолетът отлетял за Мумбай.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Бойко Рашков се спречка с депутати от ДПС, избяга от комисията за ОПГ-то в митниците! Йордан Цонев се закани да го съди. Хамид Хамид: Този купонясва с всички бандити в държавата (ВИДЕО) ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Бойко Рашков се спречка с депутати от ДПС, избяга от комисията за ОПГ-то в митниците! Йордан Цонев се закани да го съди. Хамид Хамид: Този купонясва с всички бандити в държавата (ВИДЕО)
ново
Днес: 95
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК