Индия с жесток удар по Илън Мъск

Азия

Индия с жесток удар по Илън Мъск

12074
на 28.11.2021
Индия с жесток удар по Илън Мъск
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Индийското правителство посъветва хората да не се абонират за Starlink Internet Services, подразделение на частната аерокосмическа компания “SpaceX“ на милиардера Илън Мъск, тъй като тя няма лиценз за работа в страната, информира Ройтерс.

препоръчано

В изявление на правителството се уточнява, че на Starlink е било казано да спазва разпоредбите и да се въздържа от "резервиране/предоставяне на сателитни интернет услуги в Индия с незабавен ефект".

Starlink регистрира бизнеса си в Индия на 1 ноември. Тя започна реклама и според правителството е стартирала предварителна продажба на услугите си.

В отговор на имейл на Ройтерс, Starlink са заявили кратко: "Засега няма коментар", предава БГНЕС.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 26 юни - Близнаците да отложат взимането на важни решения, добри финансови постъпления за Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 26 юни - Близнаците да отложат взимането на важни решения, добри финансови постъпления за Стрелците
ПИК TV x
Корнелия Нинова пред ПИК ТV: Трябва да има редовно правителство! Чувствам се облекчена... (ВИДЕО) Корнелия Нинова пред ПИК ТV: Трябва да има редовно правителство! Чувствам се облекчена... (ВИДЕО)
ново
Днес: 20
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК