ИНСТАГРАМ-ЛЕКСИКОН! Кого люби и кого игнорира Светлана Гущерова?

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ИНСТАГРАМ-ЛЕКСИКОН! Кого люби и кого игнорира Светлана Гущерова?

29786
на 04.09.2018
ИНСТАГРАМ-ЛЕКСИКОН! Кого люби и кого игнорира Светлана Гущерова?
Автор:   ПИК

Светлана Гущерова изглежда скучае, макар че отново почива на луксозно място. И в паузите между селфитата в басейна, реши да си поиграе в "Инстаграм" като засвидетелства любовта си към свои дружки по интересен начин. Ако досега някои не е разбрал кои са любимците, вече няма съмнение...

Светлана реши да попълни импровизиран лексикон, който по всяка вероятност е създала сама и чрез него изразява отношението си към редица популярни личности, закръгляйки съответните емотиконки.

Съвсем логично най-обичан от нея е съпругът ѝ Християн Гущеров, който получава оценка LOVE (любов) и I’d die for them (ще умра за него). Светлана е щедра с чувствата си и към свои колежки плеймейтки като Николета Лозанова и Моника Валериева, които обича. Любов тя праща и на Азис, с когото има дружба от години.

Г-жа Гущерова е близка и с няколко фолкпевици като Галена, Алисия, Кали, докато отношението ѝ към попзвезди като Дара и Тита е "It’s okay"(стават). Луна категорично не е сред любимките ѝ, а Гери-Никол се сдоби с LIKE.

Личности като Мегз и Сузанита очевидно нямат място в близкия кръг на Светлана и тя ги игнорира с "I don’t care"(Не ми пука), пише "Тялото". 

препоръчано

Сподели:
Бомба x
АСТРОЛОГ: Този ден се счита за един от критичните. Постарайте се да имате само положителни мисли АСТРОЛОГ: Този ден се счита за един от критичните. Постарайте се да имате само положителни мисли
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов нареди зелените коридори да продължават да действат (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов нареди зелените коридори да продължават да действат (ВИДЕО)
ново
Днес: 182
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това