Интимен татус издал Дани Алвеш за изнасилването

Световен футбол

Интимен татус издал Дани Алвеш за изнасилването

12181
на 24.01.2023
Интимен татус издал Дани Алвеш за изнасилването
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Татуировка беше решаваща за искането за превантивно задържане на Даниел Алвеш, обвинен в сексуално посегателство в Барселона. Според вестник "El Mundo" жертвата описва, че играчът е имал татуировка на полумесец между корема и интимните си части, която може да се види само, ако е без дрехи.

препоръчано

Пред съдия Мария Консепсион Кантон Мартин, в изявление, дадено миналия петък, Алвеш първоначално заяви, че е седнал на тоалетната, когато 23-годишната жена влязла и се хвърлила върху него.

В този момент съдията го попита за татуировката, къде се намира по тялото му и как жертвата би могла да я види, ако е бил облечен. Алвеш поправи показанията си, заявявайки, че той станал веднага, щом жертвата влязла в тоалетната и следователно тя видяла татуировката.

свързани новини

След това Даниел Алвес отново промени версията си, като призна, че е имал сексуални отношения по взаимно съгласие с тъжителката. Изправен пред противоречията и твърдейки, че играчът може да напусне Испания, съдията постанови превантивното му задържане.

Защитата на Алвеш има срок до сряда да подаде искане за освобождаването му от затвора. Има и ново изказване на 39-годишния спортист. Целта е арестът да бъде заменен с нещо по-леко, като забрана за напускане на страната, отнемане на паспорт или определяне на гаранция. Една от проучените алтернативи е да се прибегне до по-висок законодателен орган.

В същото изявление Даниел Алвеш беше разпитан за сумата, която е получавал месечно в клуба си, мексиканския Пумас. Десният бек отговори, че е спечелил 30 000 евро, но беше незабавно коригиран от съдията, който, притежавайки договора му, посочи, че заплатата му е 300 000 евро.

Съдия Мария Консепсион Кантон Мартин нареди ареста на Даниел Алвеш миналия петък. Той беше арестуван при даване на показания по случай на сексуално посегателство над жена в ранните часове на 30 декември. Прокуратурата поиска превантивно задържане на 39-годишния спортист, без право на гаранция, а съдът на Барселона прие искането, като разпореди задържането.

Съдията аргументира решението за ареста на играча, че има риск от бягство, тъй като спортистът вече не живее в Испания, с финансови средства, за да напусне страната по всяко време. Освен това страната няма споразумение за екстрадиция с Бразилия.

Обвинението се отнася за епизод, за който се твърди, че се е случил в нощен клуб Sutton в Барселона. Спортистът, който защитаваше националния отбор на Бразилия на Световното първенство в Катар, е заключил, нападнал и изнасилил жената в тоалетната на ВИП-стаята на нощния клуб, според вестник "El Periódico". Тя потърсила приятелите си и охраната в клуба след инцидента.

Охраната на нощния клуб се обадила на каталунската полиция (Mossos d'Esquadra), която взела показания от жертвата. Тя също е преминала медицински преглед в болница. Даниел Алвеш напуснал местопрестъплението преди пристигането на полицията.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват
ПИК TV x
Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО) Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК