ИНТРИГА: Бившата пиарка на Нинова изобличи хора на бТВ в двойни стандарти. В "120 минути" май си падат по Сашо Кеша

Акценти

ИНТРИГА: Бившата пиарка на Нинова изобличи хора на бТВ в двойни стандарти. В "120 минути" май си падат по Сашо Кеша

103607
на 13.02.2023
ИНТРИГА: Бившата пиарка на Нинова изобличи хора на бТВ в двойни стандарти. В 120 минути май си падат по Сашо Кеша
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Бившата пиарка на Корнелия Нинова разкри двойния стандарт на продуцентите на публицистичното предаване "120 минути" и водещия Светослав Иванов.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Бояна Бозаджиева, която в момента работи в Министерството на енергетиката, не издържа на постоянното лансиране на бившия министър в кабинета "Петков" Александър Николов. Последният от няколко дни е с повдигнато обвинение заради аферата "Булгаргаз".  

Снощи ексминистърът, известен и с прозвището си Сашо Кеша, за пореден път седна срещу Светослав Иванов, за да се обяснява за обвиненията срещу него, заместника му Данаил Николов и бившия шеф на "Булгаргаз" Людмил Йоцов от страна на прокуратурата за това, че са причинени вреди на държавния газов доставчик в размер на 88 млн. лв

"Никога не съм си позволявала да коментирам телевизионно предаване, защото знам, че журналистическите стандарти са достатъчно ясни и когато се спазват, обективността се постига естествено. Тя е важна не само за комуникацията със зрителя, тя показва собствените критерии на водещия и продуцента.

Спрях да броя гостуванията на бившия министър на енергетиката в "120 минути" за последните 7 месеца, но повярвайте ми, прави впечатление. В същото време, за 7 месеца, това е единственото публицистично предаване в ефира на бТВ, което нито веднъж не поиска да чуе позицията на настоящото ръководство на министерството. Нито веднъж. Седем месеца.

Пиша това, защото и аз, както предполагам и много други, се прехласвах по онези думи на водещия в началото на предаването, които звучат като правилната позиция, която липсва в обществото ни.

Когато обаче емоционалните ти думи не са подкрепени с базисни журналистически стандарти, те не са позиция, те са просто есе", заяви Бозаджиева.

Тя добави като послепис: "Ако нова прическа е повод за покана в предаване, казвайте ги тези неща, ще се извиня. След 7 месеца".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Първи парламентарен контрол на служебното правителство - БСП питаха Главчев за Бузлуджа (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Първи парламентарен контрол на служебното правителство - БСП питаха Главчев за Бузлуджа (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 69
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК