ИНТРИГА! Лидерът на ГЕРБ в Перник за втори път отказва участие в изборите - причината е...

Акценти

ИНТРИГА! Лидерът на ГЕРБ в Перник за втори път отказва участие в изборите - причината е...

191798
на 02.09.2024
ИНТРИГА! Лидерът на ГЕРБ в Перник за втори път отказва участие в изборите - причината е...
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Областният координатор на ГЕРБ за Перник Емил Костадинов няма да участва в следващите парламентарни избори.

препоръчано

Костадинов няма да се кандидатира за народен представител на предстоящите избори, предаде "ЗаПерник".

Той бе утвърден като областен координатор с решение на Изпълнителната комисия на ГЕРБ преди четири години. Тогава със същото решение бе освободен бившия координатор д-р Вяра Церовска, която ръководеше областната структура седем години.

Най-вероятно в ГЕРБ отново водач на листата ще бъде Георг Георгиев, а основната енергия на местния вот ще отива в пернишката депутатка Христина Георгиева.

Областният координатор на герберите в Перник си направи отвод и се отказва от участие от избоприте през юни. Тогава пернишкото издание писа как най-вероятната причина е, че досега мечтата му да бъде народен представител не се сбъдва. В парламента влизат все Христинка и Георгиев. 

Бойко Борисов почти със сигурност ще мине през Перник в предизборната си обиколка, категорични са от местната организация на партията. Очаква се в листата отново представители да имат СДС и хора от Радомирско.

Конкуренция на ГЕРБ са "Възраждане", които залагат на Димо Дренчев, а ППДБ отново ще повери водаческата позиция в листите на Кирил Петков, зад който се крие Бойко Рашков.

От Пернишки избирателен район влизат 4 народни представители.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК