Вход
София
Времето в София 5 o C

ИНТРИГА ПРЕДИ ПЛЕНУМА: Нинова и Кирил Добрев манипулирали протоколите за евролистата в полза на Йончева срещу Станишев

ИНТРИГА ПРЕДИ ПЛЕНУМА: Нинова и Кирил Добрев манипулирали протоколите за евролистата в полза на Йончева срещу Станишев

на 17.03.2019
60223
47
ИНТРИГА ПРЕДИ ПЛЕНУМА: Нинова и Кирил Добрев манипулирали протоколите за евролистата в полза на Йончева срещу Станишев
Автор: ПИК
17.03.2019
47
60223

Грандиозна манипулация с протоколите за номинациите за евровота в БСП подозират масово от структурите в страната преди червения пленум днес. Това разкриха социалисти пред ПИК час преди старта на заседанието на Националния съвет. Съмненията им се засилват от седмица насам все повече заради тотално различните резултати, които обявяват водещи фигури от ръководството на столетницата.

Вчера лидерът на ПЕС Сергей Станишев заяви, че над 85% от структурите са номинирали него за водач на червената листа. Преди ден обаче бившата му половинка и настояща депутатка Елена Йончева се похвали, че именно тя е с най-много номинации, а същото заяви по-рано днес и Кирил Добрев.

ОТ структурите обаче са категорични, че на повечето места вотът е именно за Станишев, а на следващите места са проф. Иво Христов, Деница Златева и проф. Румен Гечев. Затова недоумяват как приближените на лидерката цитират други резултати и провиждат грандиозна манипулация с протоколите и подмяна на вота им.

Ако това се е случило, то един човек знае как е станало, защото именно от него зависи – Кирил Добрев, който като зам.-председател на БСП отговаря именно за структурите. Затова и изявлението му от преди минути е знак, че ръководството вече е взело решение кой ще е водач на листата и е готово на всичко, за да наложи своята визия.  

Сподели:
Напиши коментар »
(47)
1
2
БСП фалшифицира изборите, на съд народен съд
3
В БСП - ОПГ на власт са кликата на пеликаните, Кико Добрев,Весела Лечева, Антон Кутев, а Йончева им помага с Офшорката на Вирджините!БСП-ОПГ ги интересува единствено как да узаконят "приватизираните" държавни субсидии от 70 милиона годишно, изборите за тях са на трето място.
4
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
5
БРАВО НИНОВА, БРАВО ДОБРЕВ !!! ТОВА Е ЕДИНСТВЕН И ПРАВИЛЕН ПЪТ ЗА ИЗПРАЩАНЕТО НА БСП В НЕБИТИЕТО !!! ДАВАЙТЕ, ОЩЕ МАЛКО ОСТАНА !!! ВИЕ ЩЕ УСПЕЕТЕ !!!
6
Защо не поканят на пленома и члена на БКП от 1978 година и пазител наТодор Живков генерал Борисов мирно
7
Е ако някой каже че Йончева крокито и Нинова крадлата не са го направили това...
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
Да не би някой да е имал съмнение в манипулаторските възможности на Нинова и хората й! То това си е сериозен опит от години наред - е нали само с това се е занимавала! То не бяха приватизации, схеми, офшорки...все "политически" аргументи... дъното е ударено!
10
ГРОБ СА КOCТИНБРОДCКИTЕ ФАЛШИФИКATОРИ
11
https://www.youtube.com/watch?v=iwx3wGCFBrY
12
.............НЕМА ЛЕВО НЕМА ДЕСНО У БУЛГАРИЯ.......ИМА КУРНЕЛЕИ ЗОЛОДЕИ ПРИВАТЕ ЗОЛОТОИ И ТИКВЕНА ПУЖАРНА !......И РАЗНИЕ АРТИЗТИ ЛАСКИНИ КОИ УУМРЕЛ КОИ ОШТИ ЖИВОИ МА ЖИВОТ КУРНЕЛЕИ Е МНО ТЕШКА МУКА......ПЛУЗ БАЦО НОСТИТЕЛ НА НАГРАДА НА МИРА У СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ !......ШО БАЦО Е И ЗУПЕР НОФ ЗЕЛАНДЕЦ !.....А ТАМ ИМА САМУ ЕДИН ВААПРОС.......КОИ ПРЕКАЛИ С НАДПИСИТЕ......ЦРУ ИЛИ МОСАД ?......НАДПИСИТЕ ПО ПАЛНИТЕЛИТЕ БЕ .....КОИ НАДПИСИ......НИКОИ ТЕРОРИЗ НЕ ГУ ИНТЕРЕСУВА ТАЯ МОДА БЕ ЦРУ !......СИ НАДПИСВА ОРАЖИЕТО......КОИ ГЕИ УТ ЦРУ ИЗМИСЛИ ТВА ?......А ?.....
13
От ногото цегари Ошите на баба хубавата ви Ива почват да бръмчат и в пространството между тях да се раждат глюпозти......
14
Йончева е уволнена от Смешника Радев, защото е споменала, че има документи за отчитане от Радев на фиктивни летателни часове, освен двойната заплата на Деса!
15
А и Цецка Цачева също е била член на БКП и с Цветанов много се разбират като юристи и комунисти
16
..............СА ЗА ГАНЬО.....ЛАЖАТ НА МАНИПУЛИРАТ И ВИБРАТИРАТ.......НАЧИ С ВИБРАТУР УИРОПЕИЗКИ ФГЗО...... ТВА НЕВИНО ДЕТЕ ГАНЬО УТ 1878 !.....ПРЕДИ 1878 ГАНЬО Е БИЛ ДИСЦИПЛИНИРАН ВЕРЕН ГЕИУР !......НАЧИ ИМА ПЕДУФИЛЯК ЛЕЛЕ !.....
17
Борбата е безмилостно жестока ! Какви времена настават ? Бивши любовници , да се борят за много пари ! Кой ли ще спечели голямата заплата ???
18
от това , че ПИК е успял да внедри сред редиците на Бесепарите разузнавачи, или казано по другия начин БОЙЦИ на ТИХИЯ ФРОНТ ! Евалла на шефа на изданието са тази разузнавателна работа в полза на наш истинските граждани европейско бъдеще на България.
19
ПИК ЗАЩО ТОЛКОВА МНОГО ОБРЪЩАТЕ ВНИМАНИЕ НА БСП А НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ СЪВСЕМ НЕЗНАЧИТЕЛНО И ЗАЩО НЕ ОТРАЗВАТЕ ПРОТЕСТА НА БЕДНИЯ И ОГРАБЕН БЪЛГАРИН ОТ 29 ГОДИШЕН КРИМИНАЛЕН ПРЕХОД
20
Нинова и сие - спрете се с финансовите си и манипулативни схеми! Пък и Станишев, давай й процентите, и нямаш проблеми...сега само ти си единственият извън схемата й
21
Трудно ми е да повярвам,че след целия тоя цирк на Позасрано20,все още има такива които да подържат биесиепиетУ.Тия са или безнадеждни наивн'.ици или непоправими прос'таци!
22
Ето те-----Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
23
Нищо изненадващо! Те са майстори на фалшификациите с дългогодишен стаж! И на лъжите, и на борбите с враговете с партиен билет...
24
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
25
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
26
Ако не стане нашта, не признаваме изборите!
27
Ето, затова БСП държат да подменят ЦИК. Да вкарат нови, послушни свои хора, които могат да правят без скрупули всякакви фалшификации. БСП, не един път са фалшифицирали изборите, ще го правят пак, особено с ръководители, далавераджиите с криминален привкус Нинова и Добрев, подкрепяни от Президентството. Със сигурност Станишев ще отпадне и Милйончева ще бъде първа. Бозажия за халважия. Много трябва да се внимава, Нинова и сие, да не заграбят властта, че тогава Майка ни жална.
28
ПО ГОЛЯМ МАЙСТОР НА МАНИПУЛИРАН ИЗБОР ОТ ЦЕЦУУУУУ , НЕМА !!!!!!ОТ НЕГО СА СЕ НАУЧИЛИ !!!!
29
в сайта на РТ има статия която е по важна за нас отколкото кой ще води листата на БСП
30
И сега вече става ясно кой ще манупулира изборите през май месец - подготвя се големата далавера с измислената победа на цоциалистите! Дали народът ни толкова е оглупял ,че да поддържа все още комунистите ???
31
този "Автор ПИК/Нед.,ко"/ да го манипулират многократно всички мюслюмани в Европа!
32
Това, че СС Момата е мома всеки го знае както и това, че Барсалата е била мома на Мавъра, също всеки го знае, както всеки знае, че Милиончева е била обща мома ,когато е била в плен на ислямските пирати. Бате Антон винаги може да покаже документи, за тия неоспорими факти! Все едно е да отричаш, че Клепоухия Каун не е плащал с две държавни заплати, на селската си пръчка, която бе назначил като пиар-любовница във ВВС, за да си я плющи през работно време!!
33
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
34
Здравчева най-добре е да се обесиш овца тъпа
35
отговор на коментар
До № 6 „Иванчева“: Пише се пленум гУспоЙце! П-л-е-н-у-м! Запомни и внимавай с правописа! Много е важно,ако изкаш да бъдеш убедителна!И препинателните знаци са също толкова важни!
36
Ха ха, лъжливата Мома си заслужава съдбата, скоро същото я чака и Барсалата. .......................................................................................................................................... Това, че СС Момата е мома всеки го знае както и това, че Барсалата е била мома на Мавъра, също всеки го знае, както всеки знае, че Милиончева е била обща мома ,когато е била в плен на ислямските пирати. Бате Антон винаги може да покаже документи, за тия неоспорими факти! Все едно е да отричаш, че Клепоухия Каун не е плащал с две държавни заплати, на селската си пръчка, която бе назначил като пиар-любовница във ВВС, за да си я плющи през работно време!!
37
Едно не мога да разбера-Милиончева трябва да бъде първа защото е боркиня против корупцията-добре-ами в европарламанта против коя корупция ще бъде-в България или в страните в Евросъюза-а де-да не говорим , че няма съдийски решения за нейните" открития"-ами за нейното предварително следствие за пране на пари-питам какво ще стане акo влезе в европарламента и след това я осъдят-а де
38
„До„Иванчева“: В отговора ми под № 35 има съзнателно допусната правописна грешка .Можеш ли да я откриеш?Елементарно е.
39
МИЛИОНЧЕВА Е ГЛУПАВА РУСКА БЛЯДКА,КОЯТО ВИНАГИ С ПРОСТОТИИ СЕ Е БУТАЛА НАПРЕД,А Е ЕДНО НИЩО!!!Кирето -контрабандиста и импексовата крадла само с фалшификации се занимават.Дано си получат най-сетне заслуженото като ПОДСЪДИМИ...
40
Пик , да не получите удар че любимия Ви кръжец Буда- Кой - начело със свиневъда Гергов и Ангел/ Манолов/ Найденов се пооакаха , споко това е само началото , Румен Овчаров и Корнелия им показаха кой кара влака..., така ще и през май ....и през октомври ....Свинарите , Дъбовци, Найденовци при Мая - в “Берлин...” .
41
Получихме новият соц. цирк - социалистическите любовници Станишев и Милиончева се "конкурират" за евродупетати. Настана едно раздухване на този "кармичен" случай ,едни тиради ,едни главозамаяни кухоглави цоциалисти се пънат да дават някакви изявления....Ейййййй, хора , вече не сме капсулованата България ,от която ако не си партиен член ,не можеше да излезеш - стреляха! Какво ни интересува климактериума на някакви конярки, перачки на пари, ярки милионери -борци за"благото" на народа. Този народ ,който вече 70 г. е фалиран,обруган, набутан в ягъла на бедността. Господ забавя ,но не забравя ! Само това май е останало на народа.
42
отговор на коментар
Не закачай Борисов,ами коментирай тия дето нямат грам морал, съвест и чест.Събрали се офшорка и приватизаторка .
43
отговор на коментар
В мозъка ти е твърде мътно.Не се опитвай да оргиналничиш.
44
До 28 ...,Ех, Здравчева, Здравчева, то Тролската злоба, че и грамотност, трябва да има нормални граници. Когато БСП-то няколко пъти фалшифицираше избори, вкл. за и във Великото Нар. Събрание, Цецууууу, го нямаше на политическия хоризонт, а и едва ли някой подозираше за биологическото му съществуване.
45
Google плаща $ 17,000 до $ 22,000 на месец за онлайн работа от дома си. Присъединих се към тази работа преди 2 месеца и спечелих $ 20544 през първия месец от тази работа. Мога да кажа, че животът ми е завършен. ------>>>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6.­c­o­m
46
НЯМАМ ИДЕЯ ЗА КАКЪВ ТРОЛ МИ ГОВОРИТЕ !!!!!АЗ СЪМ ЧОВЕК С ПОЗИЦИЯ , КОЙТО ИМА СМЕЛОСТТА ДА Я ИЗКАЖЕ !!!!
47
отговор на коментар
до 15 - когато Цачева и Цветанов са били в БКП е нямало БСП а когато имаше БСП Нинова беше в СДС -виждаш ли разликата или си червена чугунена глава .
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 26075
архив

Един младеж отива студент. Но никога не е спал с жена. Там една негова колежка много го харесва, но той не знае какво да прави. Обажда се на баща си.
-Тате, тук имам една мадама, но не знам какво да правя. Как да действам?
-Сине, изведи я на ресторант.
Така и направил. Седнали вечерта, яли, пили, но момчето отива и пак звъни на баща си:
-Тате, ами сега?
-Сега я води в квартирата.
Отишли в квартирата му и той пак звъни:
-Тате, ами сега?
-Прави каквото прави кочът на овцата-казал бащата.
Студентът отишъл при девойката и прас една глава.

няма нови новини
Днес: 229
hot
най-четени новини в момента
сега
2974
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Премиерът Борисов на 30-я юбилей на СДС: Мощни сме заедно срещу комунистите и псевдодемократите - да внимаваме да не допуснем пак това отлюспване, защото сега я има същата мимикрия! (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА/СНИМКИ)
x
ТРЕВОГА: Червените ябълки по света изчезват
x