ИНТРИГИ НА "ПОЗИТАНО": Подривна дейност в БСП съсипа Корнелия

Акценти

ИНТРИГИ НА "ПОЗИТАНО": Подривна дейност в БСП съсипа Корнелия

57231
на 18.03.2023
ИНТРИГИ НА ПОЗИТАНО: Подривна дейност в БСП съсипа Корнелия
Автор:   ПИК

Истинска драма разтърси БСП и в частност лидерката Корнелия Нинова. Соцфурията е атакувана от страх и врагове на няколко фронта, броени дни преди предсрочните парламентарни избори на 2 април. 

препоръчано

Прогнозните резултати на столетницата са повече от трагични, като е видно, че партия "Възраждане" е основен крадец на гласовете на БСП, която в момента разчитала само на инерцията на твърдия си електорат. На всичкото отгоре стана ясно, че новосформираната "Левицата" със сигурност ще влезе в парламента, прескачайки бариерата от 4%.

Нинова вече се тревожела дали ще събере и 7 процента на изборите след две седмици. На фона на тези нейни страхове гневни активисти на места постоянно подливали вода на политиката на червените.

След като уж не можеше да преживее свалянето на кабинета миналата година с помощта на хората на Костадин Костадинов, само преди няма и месец на конгреса на БСП Нинова обяви, че подкрепя с две ръце позицията на "Възраждане" срещу еврото, срещу руските санкции и не на последно място постоянно прокламира, че "вижданията ни са много близки".

Опитите на Нинова да се закачи отсега за хората на Костадинов с цел да си осигури бъдещо партньорство удрят на камък в самата БСП. Активисти на партията из страната ударно минавали към актива на Костадинов и екипа му, работейки за резултатите в полза на "Възраждане", а не на собствената си формация.

Недоволни от подредбата на листите и местата в тях, социалисти само това чакали, за да дадат пореден отпор на опитите на Нинова да го играе за пореден път "Бойко Борисов в пола" - абсолютен лидер на формацията си.

Слухът за ренегатите стигнал и до ушите на солиалистка №1, която в случай нямало обаче какво да направи, твърдят червени апаратчици пред "Уикенд". Причината - манията на Корнелия да изключва всеки, който е на мнение, обратно на нейното, нямало как да продължи заради оределите и силно недоволни редици в БСП. А и насред кампанията Нинова не смеела да прави скандали с декларации, гневни писма и да провокира и без това гневните си хора. 

Затова отчаяна от прогнозните резултати на вота и предателството на собствените си редици, Нинова предпочела да играе сателит на идеите на омразната "Възраждане" с идеята за някакви политически дивиденти в бъдеще, разкриват още активисти на БСП. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Сексолог посочи най-големите комплекси на жената при секс Сексолог посочи най-големите комплекси на жената при секс
ПИК TV x
ГЛЕДАЙТЕ БРУТАЛНО ШОУ В ПИК: Какво правят Киро и Лена на парапета?, Татко Петко ще чупи ли глави на журналисти?...и мутри ВЕДНАГА ограждат с телата си Асен и Лена (ВИДЕО) ГЛЕДАЙТЕ БРУТАЛНО ШОУ В ПИК: "Какво правят Киро и Лена на парапета?", "Татко Петко ще чупи ли глави на журналисти?"...и мутри ВЕДНАГА ограждат с телата си Асен и Лена (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК