Инфлацията, Асене! Или как Василев лъже за доходите (ГРАФИКИ)

Епицентър

Инфлацията, Асене! Или как Василев лъже за доходите (ГРАФИКИ)

78383
преди 5 часа
Инфлацията, Асене! Или как Василев лъже за доходите (ГРАФИКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Инфлацията, Асене! Или как Асен Василев лъже за доходите разкри във Фейсбук Христо Гаджев от ГЕРБ.

препоръчано

Ако сте имали 1000 лв. през май 2021, сега ви трябват 1300 лв., за да имате същата покупателна способност. Просто цените са нараснали с 30% за три години (30.5% инфлация за три години по данни на НСИ), пояснява той.

Ако нямате повече от 30% ръст на доходите, значи реално сте по-бедни от май 2021.
А фактите са най-големия враг на ПП, изтъква Гаджев.

За сравнение - за предходните 12 години, в които имаше световна финансова криза, банкова и мигрантска криза в България инфлацията е по-малка -22.1%, припомня активистът на партията на Бойко Борисов.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 10 октомври - непредвидени разходи вгорчават деня на Телците, Лъвовете да се пазят от досадни грешки САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 10 октомври - непредвидени разходи вгорчават деня на Телците, Лъвовете да се пазят от досадни грешки
ПИК TV x
НА ВНИМАНИЕТО НА ПРОМЯНАТА! Хората на Слави с нов хит: Като Кирцата съм проста, от години свикнала съм да подписвам само него... (УНИКАЛНО ВИДЕО) НА ВНИМАНИЕТО НА "ПРОМЯНАТА"! Хората на Слави с нов хит: Като Кирцата съм проста, от години свикнала съм да подписвам само него... (УНИКАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК