Инцидент: Най-малко 15 загинали при катастрофа в Судан

СВЕТЪТ ДНЕС

Инцидент: Най-малко 15 загинали при катастрофа в Судан

4493
на 03.09.2019
Инцидент: Най-малко 15 загинали при катастрофа в Судан
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Най-малко 15 души са загинали, а други 22-ма са получили различни наранявания при катастрофа между два междуградски автобуса в Судан, съобщава Al-Intibah, цитирани от „Лайф”.

препоръчано

Според информацията, трагедията се разиграла на магистрала в провинция Бели Нил в южната част на страната.

Единият от автобусите пътувал от Хартум за град Кости, който е най-многолюдният град в щата. Другият се е движил по обратния маршрут.

Според данни на правоохранителните органи, причината за тежкото пътно-транспортно произшествие е несъобразена скорост и нарушение на един от шофьорите при опит за изпреварване.

Судан е сред страните с висока смъртност по пътищата. Причините за това са лошата инфраструктура, ниското ниво на безопасност и масовото неспазване на правилата за движение.

 

Превод и редакция: ПИК

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Везните обмислят раздяла, Лъвовете пълнят портфейла ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Везните обмислят раздяла, Лъвовете пълнят портфейла
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 70
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК