Иран иска да купува самолети "Боинг"

Европа

Иран иска да купува самолети "Боинг"

8993
на 12.04.2016
Иран иска да купува самолети Боинг
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Представители на американската корпорация "Боинг" са обсъдили с представители на иранските авиопревозвачи възможността за доставки на авиолайнери и тяхното обслужване, заяви представител на самолетостроителната компания.

препоръчано

По думите му става въпрос за предварителни консултации, без никакви сделки за момента. Консултациите са били насочени към пътнически самолети "Боинг" и тяхното сервизно обслужване, каквото компанията предоставя". Консултациите се провеждат в тясно сътрудничество с правителството на САЩ. По-рано от "Боинг" подчертаха, че всякакви възможни споразумения с Иран трябва да получат одобрението на правителството на САЩ.

В края на февруари официалният представител на иранските превозвачи потвърди, че страната му е направила заявка в бразилската "Ембреър" за 50 самолета. През януари Иран сключи сделка с френския концерн "Еърбъс" за покупка та 118 самолета. Иран обяви, че смята да купи около 500 граждански самолета и ремонт на сега притежаваните 248 самолета над 20-годишна възраст.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 октомври - лично щастие и приходи очакват Везните, сексуални разочарования за Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 октомври - лично щастие и приходи очакват Везните, сексуални разочарования за Скорпионите
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Бойко Борисов закрива предизборната кампания ГЕРБ: Удържахте 4 г. мачкане, стъргане, рашковщина и ние сме ви длъжници (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Бойко Борисов закрива предизборната кампания ГЕРБ: Удържахте 4 г. мачкане, стъргане, рашковщина и ние сме ви длъжници (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК