Ирена Милянкова с нов зет

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Ирена Милянкова с нов зет

7637
на 26.02.2021
Ирена Милянкова с нов зет
Автор:   ПИК

Дъщерята на Ирена Милянкова от връзката й с бизнесмена Росен Чолов-Чолата си хвана гадже.

препоръчано

Мелани, която вече върви по стъпките на майка си и работи като модел, се похвали в мрежата с новата си изгора.

Младежът, който привидно изглежда на нейната възраст, се казва Александър. В профила си той е отбелязал, че работи на свободна практика като илюстратор.

Според слуховете двамата са заедно още от лятото. Двойката споделя няколко кадъра от почивката си през уикенда. Мелани дори запознава Александър с родителите си, пише столичен ежедневник.

Ирена Милянкова одобрява връзката на едно от шестте си деца и често лайква общите им снимки в мрежата. Бабата на Мелани - Надежда, и майка на Ирена също се включва с шеговити одобрителни коментари. "Охо, русалката и царят", пише Надежда Милянкова под снимката на внучката си.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за последния работен ден - късмет за Телците, Раците стягат куфарите САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за последния работен ден - късмет за Телците, Раците стягат куфарите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Проф. Костадин Ангелов с новини за пандемията от COVID-19 след закриването на щаба: Справихме се! Да не търсим политика в здравето (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК TV! Проф. Костадин Ангелов с новини за пандемията от COVID-19 след закриването на щаба: Справихме се! Да не търсим политика в здравето (НА ЖИВО)
ново
Днес: 49
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това