Искат да отнемат американското гражданство на Мъск

Америка

Искат да отнемат американското гражданство на Мъск

10044
на 21.11.2022
Искат да отнемат американското гражданство на Мъск
Автор:   ПИК

Най-богатият човек в света, основател на SpaceX, Tesla и собственик на Twitter, Илон Мъск, е фалшифицирал дипломата си, за да остане в САЩ. Това твърдят разследващите от организацията Capitol Hunters. По тази причина те искат той да бъде лишен от американското си гражданство.

препоръчано

Според организацията Мъск Той няма бакалавърска степен по физика или друга специалност. Напуснал е училище през 1995 г. и е влязъл като нелегален мигрант в САЩ.

Мъск е роден и израснал в Претория, административната столица на Южна Африка. На 17-годишна възраст заминава за Канада, където постъпва в университет, а на 19-годишна възраст се озовава в САЩ, в Университета на Пенсилвания.

Capitol Hunters се хващат именно за периода от живота на милиардера от напускането на Претория до пристигането му в Пенсилвания. В много интервюта Мъск е говорил за младините си, но според разследващите от организацията, той непрекъснато разказите си и датите.

Ако фактите, представени от Capitol Hunters, са верни, тогава Мъск може не само да бъде лишен от гражданство, но и да бъде изгонен от страната, тъй като фалшифицирането на документи за промяна на имиграционния статут в Съединените щати е сериозно престъпление.

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
Учени: Хомеопатията влияе на имунната система Учени: Хомеопатията влияе на имунната система
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Радев размаха пръст на парламента на консултациите с Български възход. Янев: Правителство трябва да има (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Радев размаха пръст на парламента на консултациите с "Български възход". Янев: Правителство трябва да има (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 85
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК