Искат Паоло Малдини за селекционер на Италия

Световен футбол

Искат Паоло Малдини за селекционер на Италия

18462
на 01.07.2014
Искат Паоло Малдини за селекционер на Италия
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

И Паоло Малдини изникна като кандидат за нов селекционер на Италия. Футболната федерация ще решава на 11 август след оставката на Чезаре Прандели.

препоръчано

Ще се избира и нов президент на организацията, след като Джанкарло Абете напусна. Спонсорите на федерацията държат селекционер да е Малдини или Масимилиано Алегри. Фаворит на управата обаче е Франческо Гуидолин, а номер 2 - Алберто Дзакерони, “Гадзета дело спорт”. Именно затова е възможно Малдини по-скоро да заеме поста на тим мениджър, освободен от Деметрио Албертини.

Роберто Манчини по принцип е в списъка за селекционер, но изборът му е малко вероятен, тъй като иска много висока заплата.

Вчера федерацията обсъжда кандидатурите. “Италианският футбол е сринат до основи след отпадането”, констатира “Гадзета”.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Проф. Рачев с голяма новина за времето, която мнозина очакват да чуят (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Проф. Рачев с голяма новина за времето, която мнозина очакват да чуят (ВИДЕО)
ново
Днес: 19
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК