Искрен Веселинов призна за обяда с близкия на Румен Радев агент "Паскал" от ДС: Какъв заговор видяхте срещу премиера - да се свети името му! (СНИМКА)

ГОРЕЩО
БОМБА В ПИК! Ето го брачния договор на Бойко Рашков, най-богатия политик! Съпрузите поделят рекордните 19 имота. Резиденция в София с 12 бани, басейн и фитнес, част от резиденция на морето с 6 бани, два джипа, две къщи в Стара Планина, влог от 750 000 лв. остават за министъра (УНИКАЛНИ ДОКУМЕНТИ) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с втори извънреден брифинг след разкритията за арестувания и съден за измами шеф на фонд "Земеделие": Продължаваме да настояваме за отговори! Радев дължи обяснение (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ДАНС започна проверка в Община Варна, души около боклука на морската столица ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Премиерът на Радев в нова гонка с медиите - закри важно заседание със синдикатите. ТЕЦ "Марица-изток" 2 на колене, синдикалните лидери категорични: Няма да се съгласим миньорите да станат берачи на лавандула (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) Валентина Маджарова е избрана за шеф на спецпрокуратурата 
Политика

Искрен Веселинов призна за обяда с близкия на Румен Радев агент "Паскал" от ДС: Какъв заговор видяхте срещу премиера - да се свети името му! (СНИМКА)

99765
на 30.06.2020
Искрен Веселинов призна за обяда с близкия на Румен Радев агент Паскал от ДС: Какъв заговор видяхте срещу премиера - да се свети името му! (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Депутатът от ВМРО и съпредседател на групата на "Обединени патриоти" в парламента Искрен Веселинов потвърди фотобомбата на ПИК за прелюбопитния му обяд с двама агенти на ДС, единият от които изключително близък до Румен Радев и Корнелия Нинова.

препоръчано

Както медията ни показа по-рано днес на една маса в сладка раздумка бяха потънали Веселинов, писателят Антон Дончев, бизнесменът Васил Василев, известен като агент на ДС с два псевдонима - "Паскал" и "Бобев", и присъдружният му от Държавна сигурност, а днес червен интелектуалец Иван Гранитски.

ПИК просто припомни, че Василев бе замесен в скандала „Петрол-храни“ в Ирак, приватизатор е на завод „Мраз“ на цена ДЕСЕТ ПЪТИ ПО-НИСКА от приватизационната оценка, собственик на бензиностанции в безмитните зони в началото на прехода, но и виден благодетел на Корнелия Нинова. Именно в завод "Мраз" се помещава червената партийна телевизия на символичен наем.

Медията отбеляза и факта, че Василев беше в челните редици на издигналите Радев за президент и дори се изявяваше като председател на инициативния му комитет. Фотобомбата на ПИК явно е притеснила Искрен Веселинов и той побърза да реагира във фейсбук профила си.  

"Седяхме си на една маса: академик Антон Дончев, поетът и (мой) издател Гранитски, председателят на Фондация „Васил Левски“ и аз, като човекът, водещ инициативата за паметник на Апостола в Русе (планираме откриването до месец)...

Какво видяха в това агенция Пик? Заговор срещу премиера - да се свети името му!
Нямам думи!
Стига бе, хора - в живота не всичко е политическо боричкане и интриги. Има и истински неща, които трябва да ни събират на една маса, независимо от политическите пристрастия", пише Веселинов, бързайки да се оправдае.

Сподели:
Бомба x
Ето какви храни трябва да избягвате по зодии Ето какви храни трябва да избягвате по зодии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с втори извънреден брифинг след разкритията за арестувания и съден за измами шеф на фонд Земеделие: Продължаваме да настояваме за отговори! Радев дължи обяснение (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с втори извънреден брифинг след разкритията за арестувания и съден за измами шеф на фонд "Земеделие": Продължаваме да настояваме за отговори! Радев дължи обяснение (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 322
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това