Вход
София
Времето в София 6 o C

ИСКРИ В ЕФИР: Георги Харизанов и Андрей Райчев заформиха лют скандал заради евтините апартаменти на властта и опозицията

ИСКРИ В ЕФИР: Георги Харизанов и Андрей Райчев заформиха лют скандал заради евтините апартаменти на властта и опозицията

на 23.03.2019
45589
40
ИСКРИ В ЕФИР: Георги Харизанов и Андрей Райчев заформиха лют скандал заради евтините апартаменти на властта и опозицията
Автор: ПИК
23.03.2019
40
45589

Люта разпра заформиха в ефира на Би Ти Ви политическите анализатори Георги Харизанов и Андрей Райчев. Поводът е скандалът с евтините апартаменти на властта. 

"Не искам да съм на мястото на Борисов. Трябва да решава дали да защити Цветанов, или да го махне. Но и едното, и другото са невъзможни. Ако го махне, Цветанов може и да проговори. Освен, ако не се раберат той мълчаливо да слезе, но не ми се вярва", каза Андрей Райчев

Думите му взривиха Георги Харизанов. "Това, че някой ще се разприказва, отдавна се говори и все нищо не се случва. Това означава, че няма за какво толкова да се разприказва. Убеден съм, че ще се излезе с позитив от ситуацията. И той ще покаже различния аршин по начина, с който се реагира в ГЕРБ и БСП", поясни Харизанов. "От какво позитив? От това, че 1 г. непрекъснато стават скандали ли", опонира Райчев. 

Три извода можели да се направят от ситуация според Харизанов. Той каза, че хората, замесени в "публичната драма", няма да останат без последствия. Той отказа да уточни какви ще бъдат мерките срещу Цветанов и Цачева. Но съобщи, че мерките ще бъдат взети "всеки момент". "Това ще покаже огромната разлика между ГЕРБ и БСП. Нинова отново излъга, че си е купила евтин апартамент преди да стане политик. Тя си е купила жилището през 2004 г. А на следващата година става заместник-министър. Как така? Всеки може да провери в интернет кога го е придобила и каква е била тя по това време.", контрира Харизанов. Той каза, че със сигурност водачът на листата на ГЕРБ няма да е с профила на водача на БСП. 

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(40)
1
ЛИСТА НА ГЕРБ 1.Мария Гейбриел-експерт по бюрократски цифровизации и евроалабализми 2.Цецо Асансьоро-експерт повдигащи механизми и Фъ-16 3.Емо Кабабей-валия на Карловски вилает-експерт-седераст на избираемо място 4.Тони Лудото-експерт-документалист 5.Гошо Харизанов-Тръбата-експерт отводняване и мръсни канални води 6.Цецка Рабфага-експерт-противозаконник 7.Вежди Рашидов-експерт високоалкохолна култура 8.Гейва Майдел-експерт дрън-дрън ярина 9.Андрогей Ковачев-експерт соросоид 10.Гошо Унгареца от Будапеща-експерт-доносник 11.Живко Маринов-експерт-кетъринг и суджуци 12.Гинка Върбакова-експерт-енергетик 13.Панайот Рейзи-експерт-еколог 14.Боил Банов-експерт телефонист 15.Тома Биков-експерт-измеКЯР 16.Спас Гърневски-експерт антифашист 17.Бойко Борисов- БАШ ЕКСПЕРТ 18.Свинетка Павлова-експерт-диетолог /първа резерва/
2
Райчев няма никакво морално право де се обажда - 30 години пълни гуша под крилото на комунистите и трупа милиони от фалшива социология. Социолог с голф игрище - сладка далавера!
3
Когато се наяде /накраде/ цървула излиза на челото на герб.
4
...........ЦЕЦКО ДИГНИ СИ ГАШТИТЕ ...... АИДИ ЛЕВИ ЛЕВИ......ДАИ ТОН ЗА ПЕСНЯ......И У ЗАТВОРА !.....БАЦО ПУРТИЕР У ЛУХЕМБУР !.......ЦЕЦКА НАИ ПОСЛИ СПИ С КУРНЕЛЕИ !.......ЛОШО ВААРВИ РОДИНАТА !.....ГЕРБ И БСПЕ СТААТ БКПЕ И ПИЧЕЛАТ СИЧКИ ИЗБУРИ !.....НАИ ПОСЛИ !......ДЕДО УНКЕР СА ЖЕНИ ЗА ОРБАН !.....ТАИНО !......
5
Бой по чугунената тиква на комуниста Райчев. Браво на Харизанов. Само с ГЕРБ напред до напълното унищожение на БСП-едерасите.
6
ЗАЩО НИКОЙ НЕ ПОПИТА РАЙЧЕВ, КОЛЬО КОЛЕВ, КЪНЧО СТОЙЧЕВ ОТ КЪДЕ СА ИМ МИЛИОНИТЕ? ОТ КЪДЕ СА ИМ ИМОТИТЕ, ОТ КЪДЕ СА ИМ ГОЛФ ИГРИЩАТА? ОБСЪЖДАТ МОРАЛА НА ЦВЕТАНОВ ТЕЗИ МОРАЛИСТИ КОИТО ОТ КИРТАЦИ СТАНАХА МИЛИОНЕРИ С КУФАРИТЕ НА ЛУКАНОВ? ЦВЕТАНОВ ОТ 30 ГОДИНИ Е ВЪВ ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ НА ВЛАСТТА И НЯМА КАК ДА СИ КУПИ ЕДИН АПАРТАМЕНТ ЗА 600 000 ЛВ? МИЛИОНИ ЗА ДВА ДЕНА, СРЕЩУ 500 000ЛВ. ЗА 30 ГОДИНИ??
7
...........ГОФНЯКА ФИФЕ ....РАИЧЕФ НЕ Е КОМУНИЗ А ШИЗИЕ ПЕЕРАЗ !......АРИЗАН ГУ ИСКА СЕХСУАЛЕ !......АРЕСВАТ СА....ША СА Е...БАТ !......ТОЧКА !.....
8
Абе, хора, не го канете този Райче. Едно, че трудно му се разбира какво говори и друго чу в главата му само червени петолъчки и сърп и чук. Пък и на него демокрацията му донесе много, направи го милионер, пък сега се бори за правата на бедните. То това всеки го може.
9
ПАТРИОТИ НЕКА ПОДКРЕПИМ БОЙКО БОРИСОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ И ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ЗА РЕШЕНИЕТО ИМ ДА СПРАТ 50 000 ЕМИГРАНТИ ОТ ГЕРМАНИЯ КОИТО МЕРКЕЛ ИСКА ДА ПРАТИ В БЬЛГАРИЯ
10
България по волята на ОПГ ГРОБ България е префасонирана от Парламентарна република в АПАРТАМЕНТарна република...
11
ДРУГАРИТЕ С ПАЛАТИТЕ В БОЯНА ИСКАТ ВСИЧКИ ДРУГИ ДА СА В ПАНЕЛКИ!? ОСТАНАЛО ИМ Е ОТ 1944 ГОД. КОГАТО ИДВАХА ОТ СЕЛАТА И КОНФИСКУВАХА АПАРТАМЕНТИТЕ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ И СИ ГИ ПРИСВОЯВАХА!
12
ГЕРБ прокарват закона. Цачева го вкарва в парламента, ЦЦ се разпорежда да го гласуват и после получават апартаменти и това СКО не е ОПГ здраве му кажи. И народа и дава 10 год. Какви хора трябва да са !!!
13
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
14
Вижте се.Сега разбрахте ли кого защитавате.Най после ПИК да се чуди как да оправдава гафове след гафове на ГЕРБ.Извената информация този път не е от БСП както ви се иска,за да плюете.
15
Абе че ги накажем с едно яко мъмрене....то се е разбрало.
16
Рошанке,като те чукаха братушките викаха ли ти Катюша,Катюша?
18
Браво Жоре,браво дедовото! В тЪрбичката е паричката!!!?
19
Сега ще си проличи кой държи универсалния лек. Бойко ли ще получи инфаркт, цвъцко ли. За цвъцко е възможно да държи универсалния лек, има връзки. Баща му е возил шефа на ДС. Обаче Бойко също има връзки - приятелката му е от ИНКО фирма на научнотехническото разузнаване на Живков. Там нещата са по-хай от бабешка отрова от татул. Живков умря от скоротечна бронхопневмония, докато Бойко го пазеше. Бойко пък получи разрешение да стане вожд. Ще гледаме, но некролозите са твърде вероятни. Мафията така си решава проблемите... и няма нужда социолозите да се напъват. Това не е в тяхната сфера. Викнете криминолог да обясни ситуацията.
20
Оправям ана*лно БСП-едераси от Посрано 20
21
Двама учени, десни лева'ци от цъф'нал ГЕРБ се защитават. Браво на кра'длюв:ците.!!!!
22
Нека сравним откраднатото от БСП с кражбите на всички други партии. Последните ще са пигмеи в сравнение с колоса БСП. Хайде да сравним само метрото и магстралите, което ГЕРБ направи с направеното от БСП. Не се сещам за такова. Сещам за 4 млрд. кражби от КТБ, които народа плати. Сещам за 800 мл. Цанков камък, сещам за няколко милиарда заменки при Станишев, сещам се за заграбеното от всички комунистически олигарси, не само Баневи и Ветко и Гергов ... Как може да има хора, които гласуват за БСП! сигурно това са крадци, без достойнство, които чакат да намажат по нещо
23
Герб строят метрото???? Бойко дал парите!!!! А метрото в Париж коя партия го строи??? Мъка Герберски.
24
Много мине интересен Харизанчо, като Матросов се 'фърля да защитава тлъстите гепачи от правителството. Нали му спряха двете дела за огрсбването на Напоителни системи и го направили какво, Изпълнителен директор на Институт за дясна политика??!! Без образование, но полезен за делото, където има говнЯни изпълнения, идва и лиже. А Господарят му от Б отиде чак преди 10.11.89, къде живеели комунягите, значи сега ец време Той и неграмотниците му да заживеят там. Ако сравните това което са крали комунягите и тези, комунягите им дишат прахоляка. Бай Тошо не им даваше да се самозабравят. Толкова са смешни и жалки, извадиха доводи от рода, А вие защо бесите негрите? Жалкото е, че тъпак като Харизан го пускат по телевизиите като първи защитник на тяхната "правда"!!! Важното е друго, кой ли му вярва?
25
Поредната мръсна предизборна кампания на една крадлива партия! Кога ще спрете да мърсите България?
26
Това сравнение не е коректно. БСП и ГЕРБ са от едно място, произхождат от работници и селяни взели властта по девети, за да откраднат имуществото на богатите. Има само една разлика. В БСП са изучените деца на партийците, в ГЕРБ са техните шофьори. Кражбите в БСП се замазват по-успешно като схемата техните паразити да седят на входа и изхода на предприятия, докато ги фалират. ГЕРБ или не могат да се сетят за такива врътки или въобще не им пука, защото поради ограничено мислене вярват, че са вечно на власт. Комунистически боклук са и двете партии. Преди поне спазваха някаква привидност уж равенство, уж грижа за хората и поне нямаше ровещи в кофите, днес нищо не ги спира.
27
Райчев е една заекваща червена подлога!
28
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
29
БСПеераста Райчев ли беше (проститутка) на повикване, заработила (откраднала), хиляди декара за голф игрища!!
30
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
31
Около Нинова е цяло ято лешоядки ненаяли се!БСП-ОПГ е грабител на България и трябва да се забрани като престъпна организация!Има ли ръководител от Позитано,който да не е престъпник, а касата паверена на Кико Контрабандиста с ВЕИ-тата,Лечева на Манол Велев - сервитьор в кафе-аперитив станал мултимилионер,заграбил дори 16000дка на Зографския монастир?Където се заровиш на Позитано, все далавераджии!За какво застреляха мъжа и ?С депутатско място ли я накараха да не търси отмъщение?Какво стана с 16 хиляди декара гръцкия полуостров Халкидики,който е собственост на Зографския манастир и курортния комплекс?За казината не се пита.Как от сервитьор в кафе-аперитив се става мултимилионер и съветник на Президент на БСП? Тази другарка най-добре да мълчи,защото е от породата на Нинова Импекса!
32
Райчев , който от 90-те е МИЛИОНЕР и живее в БОГАТАШКИ затворен Комплекс ,,, ни “УЧИ “ на МОРАЛ -------------------------------- СРАМ и ГНЪС !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
33
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
34
Google плаща ежедневна работа в диапазона от 500 до 1000 долара. Получих $ 23,749 за първия месец и $ 32,854 за заплатата от Google от последния месец, работещи у дома за 3 часа на ден. Дори и тези, които са нови за това, могат лесно да печелят $ 200 на час, а печалбата може да бъде още по-голяма с течение на времето. повече тук....>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
35
as sega opraviam du6teri4kata na viden sozialis -tia e pulni4ka i jiveiat isvun sofia-tia e po4ti vseki den na positano
36
tosi ot diasno e mene gleda tebe vidi
37
Този пелтек-социолог докога ще бъде норма за морал! Кога въпросното задкулисие во главе с БСП и десните джуджета ще се разтършуват в "двора" на Райчев, че имотите му изглеждаха доста след излъчения документален филм то Канал 3. Да се гласува и закон без давност за всички приватизатори начело с главната приватизаторка Нинова.
38
КАТО НА ТОЗИ НАГЛЕЦ КАКВО ДА СИ МИСЛИМ ЗА ИМОТИТЕ ТИ,ГОЛФ ИГРИЩЕ,КЪЩА ОГРОМНА И, Т.Н.„ЍОНЧЕВА,АНИ ЦОЛОВА И т.н.ВИЕ МНОГО ПО СКЪПО СЕ ПРОДАВАТЕ И БЕЗ НИКАКЪВ РИСК СИ ГОВОРИТЕ ЛЪЖИТЕ ЗА КОИТО ВИ СЕ ПЛАЩА ВИДИМО.
39
Др. райчев!!! -Вие как от защитник на бедните и неоправданите станахте милионер?-С честен ТРУД!!!????
40
отговор на коментар
Пет милиона не са равни на 18 милиарда, плюс европейските фондове!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 18929
архив

Как свършил светът? Попитали блондинка:
- Според вас, има ли потенциална възможност да свърши света?
Блондинката отговорила:
- Мисля....

няма нови новини
Днес: 290
hot
най-четени новини в момента
сега
2901
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: И Патриотите застават зад Цацаров - обединили се около няколко точки за КПКОНПИ (ОБНОВЕНА)
x
САМО ЗА ЖЕНИ: Този бар в Дубай дава безплатно питие на всяка закръглена дама
x